Boşuna Milletin Bakanı Demiyoruz!

Boşuna Milletin Bakanı Demiyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yoğun mesaisine rağmen halktan gelen taleplerle de tek tek ilgileniyor.

UDH Bakanı Ahmet Arslan’ın ülke yatırımlarının yanı sıra sosyal medyadan kendisine ulaşan talebe olumlu yanıt vermesi sosyal medya gündemine oturdu.

Betül Işık isimli sosyal medya kullanıcısı “Duy sesimizi Ahmet Arslan. An itibariyle Kamil Koçta klimasız seyahat ediliyor. Mağduruz.” Şeklinde paylaşım yaptı. Bu paylaşıma yanıt Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’dan gelerek, “Telefonunuzu ve araç plakasını direk mesaj olarak atarsanız ilgilenelim.” yanıtını verdi.

Bakan Arslan’ın bu tutumu takdirle karşılanırken, paylaşımın altına “Sayın Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız, Ahmet Arslan ile her daim gurur duyuyoruz.  Sadece Kars'ın değil Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Bakanı”, “Boşuna milletin bakanı demiyoruz... Halkımızın en ufak feryadına bile yoğun işlerine rağmen cevap veren ve bire bir ilgilenen adama Ahmet Arslan denir.” gibi çok sayıda yorum yapıldı.

bosuna-milletin-bakani-demiyoruz!.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler