Bugün Kars'ta 'Ramazan Sevinci' Var!

Bugün Kars'ta 'Ramazan Sevinci' Var!

Kars Serhat Boyları Deneği, “Ramazan Sevinci” adı altında, İftar Programı ve Ramazan Şöleni düzenliyor.

Bugün Kars'ta 'Ramazan Sevinci' Var!

Kars Serhat Boyları Deneği, “Ramazan Sevinci” adı altında, İftar Programı ve Ramazan Şöleni düzenliyor.

Kars Serhat Boyları Deneği Başkanı Muharrem Yıldız, bugün '11 Temmuz’ Kars Valiliği önünde akşam saatlerinde düzenlenecek olan etkinliklere tüm Kars halkını davet etti.

Başkan Yıldız, iftar programının ardından düzenlenecek olan Ramazan Şölenine, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Selahattin Alpay ve Bedri Ayseli gibi ünlü sanatçıların katılacağını söyledi.

Kars Halk Oyunları, Semazen, Tasavvuf ve İlahi ekiplerinin de yer alacağı Ramazan Şöleninde birbirinden güzel etkinlikleri de Kars halkına sunacaklarını belirten Yıldız: “Bu şenlikler ile Kars halkını bir birinden güzel etkinliklerle buluşturacağız. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz için şişme oyun, rodeo, dans eden boğa, şişme maskot gibi oyun alanları oluşturacağız. Hacivat ve Karagöz’ün de yer alacağı şölende, vatandaşlarımıza boza, şerbet, lokma tatlısı, pamuk şekeri ve patlamış mısır da ikram edeceğiz. Çocuklarımıza sosis balon da dağıtmacağız. Aşık ve Maşuk’un da sahne alacağı gecede, Kars halkına unutulmaz bir gece yaşatacağız. Böylece vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir gece yaşayacak. Gecenin konser bölümünde ise, Belkıs Akkale, İzzet Altınmeşe, Selahattin Alpay ve Bedri Ayseli gibi ünlü sanatçılarımızın söyleyecekleri türkülerle gecemize renk katacaklar. Kars Serhat Boyları Derneği olarak bu akşam Kars Valiliği önünde düzenleyeceğimiz iftar programı ve Ramazan Şölenine tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler