​BÜYÜKBAŞ HAYVAN SATIMI İHALESİ İLANI

​BÜYÜKBAŞ HAYVAN SATIMI İHALESİ İLANI

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN

BÜYÜKBAŞ HAYVAN SATIMI İHALESİ İLANI

 

Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği’ne ait  19 (Ondokuz) adet  büyük baş hayvanın, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanuna göre çıkarılan 8213 Sayılı Döner Sermaye İhale Yönetmeliğinin 29/a Maddesine göre kapalı teklif usulü ile 14/02/2018 çarşamba günü saat 14.00’da Veteriner Fakültesi Dekanlığı Satın alma Komisyonu odasında yapılacaktır.

 

  1. İhale Kapalı Teklif Usulü ile yazılı teklif almak suretiyle tek oturumda yapılacaktır.
  2. Satış yapılacak Büyükbaş hayvan sayısı 19 (Ondokuz) adettir.  istekliler satın alacak hayvanlar için  tek tek fiyat vermek suretiyle teklif fiyatlarını oluşturacaklardır.
  3. İhale ile ilgili şartname ve ekleri ile satılacak hayvanların listesi ücretsiz olarak Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü satın alma biriminde görülebilir.
  4. Satın almaya iştirak edecek istekliler teklif edecekleri birim fiyatları toplamı üzerinden %3 oranında Geçici Teminat vereceklerdir. Geçici Teminatlar Döner Sermaye işletme Müdürlüğünün Kars Vakıflar Bankası nezdindeki TR600001500158007303589321 nezdindeki hesabına nakden yatırılacağı gibi Bankadan alınacak Teminat Mektupları da kabul edilecektir.
  5. İstekliler teklif ettikleri fiyatları ve şartnamede belirtilen evrakları ihale saatine kadar dış zarf içerisine teklif fiyatlarını içeren iç zarfı ile birlikte dış zarf içerisine yerleştirmek suretiyle ağzını kapatıp, imzalayarak ihaleye iştirak edeceklerdir. 

 

  1. İstekliler teklife ilişkin zarflarını 14/02/2018 tarih ve 14.00’a kadar Veteriner Fakültesi Dekanlığı Satın alma birimine elden veya posta ile teslim edeceklerdir. İhale saatinden sonra teslim edilen zarflar tutanak düzenlenmek suretiyle ihale dışı bırakılacaktır. Postadaki gecikmelerden İdaremiz sorumlu değildir.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler