Çakmak, 'Aileler müsterih olsun'

Çakmak, 'Aileler müsterih olsun'

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, kahvaltıda kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Çakmak, 'Aileler müsterih olsun'

Kars Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, kahvaltıda kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileriyle bir araya geldi.

Emniyet Müdür yardımcıları ve şube müdürlerininde hazır bulunduğu kahvaltıda, konuşan İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Kars’ta polisin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Çakmak, okulların açıldığını ve emniyetin okullarda her türlü tedbiri aldığını söyledi.

Ercan Çakmak, “Biz her okula görevli verdik. Bu görevliler okul aile birliği ile irtibatlı. Aynı zamanda güvenlik için giriş ve çıkışlarda da çocuklarımızın güvenliği için memurlarımız var. Ailler bu konuda musterih olsunlar. Farkındaysanız geçen sene ve diğer seneler bu tedbirlerden dolayı okullarda hiçbir şey olmadı. İnşallah bu sene de aynı şekilde tedbirlerimizi en üst seviyede alacağız. Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmayacak. Onun için aileler müsterih olsun” dedi.

Son zamanlarda bütün Türkiye’de bir uyuşturucu bonzai meselesi olduğuna dikkat çeken Ercan Çakmak, “Ailelerin bununla ilgili akıllarında soru olabilir. Her gün ciddi yakalamalar var. Fakat Kars’ı endişe edecek ciddi yakalama yok. Şimdiye kadar çok net söyleyeyim 4 gram bir bonzai aldık. Kars’ta bonzai meselesi büyük problem değil. Arkadaşlar çok iyi çalışıyor. Niye iyi çalışıyor. Bizim geldiğimiz ile bu yıl arasında fark artı 300, yakalamada da geçen senelere oranla artış var. Bu Kars’ta aşağı doğru bir inme kazandı. Allah şükür Kars’ta arkadaşlar iyi çalıştı. İyi çalışmanının sonuçlarını da güzel aldık. Örnek vereyim sigaradan, biz geldiğimiz yıl 300 bin sigara alınmışken, 1.300.000 alındı. Artı 300-400 bin bu arkadaşların ciddi çalıştığını gösteriyor” diye konuştu.

İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, daha sonra basın mensuplarıyla fikir alış verişinde bulundu. Çakmak Kars’ta basın mensuplarının da çok güzel uyum içerisinde çalıştığını kaydetti. Çakmak, basın mensuplarının doğru bilgi alma ve kamu oyunu doğru bilgilendirmeleri konusunda her türlü kolaylığı sağladıklarını da sözlerine ekledi.

Kars İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın düzenlediği kahvaltıya Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yücel Sezer, Cemiyet 2’nci Başkanı Ercüment Daşdelen, kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile emniyet müdür yardımcıları ile şube müdürleri katıldı.

20140917aw194585_03.20140917121251..jpg

20140917aw194585_02.jpg

20140917aw194585_01.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler