Çakmak'tan Futsal şampiyonuna ödül

Çakmak'tan Futsal şampiyonuna ödül

“Gelin Sporda Buluşalım” isimli projesi kapsamında 13 takımın katıldığı personel futsal turnuvasında birinciliği, İl Emniyet Müdürlüğü takımı kazandı.

Çakmak'tan Futsal şampiyonuna ödül

Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Gelin Sporda Buluşalım” isimli projesi kapsamında 13 takımın katıldığı personel futsal turnuvasında birinciliği, İl Emniyet Müdürlüğü takımı kazandı.

29 Nisan 2014 günü başlayan ve birbirinden çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın grup maçlarında, Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu’nu 12-1, Özel Güvenlik takımını 7-1, Fen Edebiyat Fakültesi’ni 6-1’lik skorlarla mağlup ederek, grup birincisi olan Emniyet müdürlüğü takımı, yarı finalde Eğitim Fakültesi ile yaptığı müsabakayı 9-4, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile oynadığı final müsabakasını da 10-1’lik skorlarla kazanarak turnuva şampiyonluğunu elde etti.

20 Mayıs 2014 günü İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenle ödüllerini, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak’ın elinden alan emniyet futsal takımının başarılı sporcularına, 1’er adet Tablet PC hediye edildi. Takım sporcuları ise aldıkları kupayı, İl Emniyet Müdürü Çakmak’a takdim ettiler.

732 öğrenci ile 130 personeli bir araya getiren turnuvaya yaptıkları destek ve katkılardan dolayı, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğüne ve müsabakalara katılan bütün öğrenci, personel ve hakemlerimize, İl Emniyet Müdürlüğü olarak teşekkür edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörlüğü işbirliği ile bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Gelin Sporda Buluşalım” isimli projesi kapsamında,

5 farklı branşta düzenlenen müsabakalar sonucu, dereceye giren takımlara ödülleri, geçtiğimiz hafta düzenlenen törenle takdim edilmişti. kha

Önceki ve Sonraki Haberler