Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız!

Çalınmadık Kapı, Sıkılmadık El Bırakmayacağız!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Yeni Anayasa Referandum çalışmaları kapsamında Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın Kars'ta çalışmalarını devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

AK Parti Kars İl Başkanlığının yürüttüğü referandum çalışması kapsamında Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ve İl Başkanı Adem Çalkın sanayi esnafını ziyaret ederek “Evet” için destek istedi.

Milletvekili Beyribey ve Başkan Çalkın sanayi esnafına anayasa değişikliği paketi hakkında bilgi verirken, sorunlarını dinledi ve referandumda destek istedi.

Referandum çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Çalkın, sanayi esnafının kendilerini sevgi ve hoşgörüyle karşıladığını ifade ederek, “Sanayi esnafımız 16 Nisan’da ‘Evet’ oyu vererek bizi destekleyeceklerini söylüyorlar. Bu da bizim moralimizi ve cesaretimizi yükseltiyor. Biz de bu moralle vatandaşlarımızı ziyaret ederek destek ve dua istiyoruz. 6 Mart’ta başladık çalışmalara. 6 Mart’tan 16 Nisan’a kadar çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Kars’ta çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. İnşallah bu çalışmalar, ülke genelindeki çalışmalara da model olur diye ümit ediyorum” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Referandum esnaf ziyaretleri kapsamında 24. Dönem Kars Milletvekili Prof Dr. Yunus Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve Gençlik Kolları Başkanı Emin Haliloğlu Kars merkezde esnaf ziyareti yaparak 16 Nisan’da  "Evet" için destek istedi.

Ev toplantılarına da devam eden AK Parti Kars Teşkilatı, Bülbül Mahallesi ve Aydınlıkevler Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek Pazar günü (16 Nisan'da) yapılacak olan referandumda milli iradeden yana olmalarını ve oylarını "Evet" yönünde kullanmalarını istedi.

calinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(1).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(2).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(3).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(4).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(5).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(6).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(7).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(8).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(9).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(10).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(11).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(12).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(13).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(14).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(15).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(16).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(17).jpgcalinmadik-kapi,-sikilmadik-el-birakmayacagiz!-(18).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler