Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Çalışmalar Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kars Arpaçay'da Köy Yollarında Kumlama ve Yol Genişletme Çalışmaları

Kars Arpaçay Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı köylerin köy içlerinde yaşadıkları ulaşım sorunlarını çözebilmek amacıyla köy içi yollarımızın genişletilmesi, reglaj ve stabilize yolların kumlama çalışmaları program dahilinde hız kesmeden devam ediyor.

Grup köy yolları tamamlanarak köy içleri ve mahallelerde yürütülen kumlama çalışmalarını Kaymakam Faruk Erdem de zaman zaman yerinde inceliyor. Bu yıl bahar ayında gerçekleşen yoğun yağışlar sebebiyle köy içlerinde oluşan çamurdan ulaşım oldukça güçleşirken vatandaşların yaşadığı mağduriyeti gidermek amacıyla şantiye ekiplerimiz de özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Yürütülen çalışmaları bazı zamanlarda yerinde denetleyen ve çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alan Kaymakam Faruk Erdem “Köylerimize yönelik olarak mevsimin açılmasıyla kanalizasyon, su şebekesi, menfez, kanal ve yol çalışmaları olmak üzere bir çok alanda aynı anda çalışmaları yürütüyoruz. Hazırladığımız planlama doğrultusunda işler devam ediyor. Şantiye ekiplerimizden kumlama, reglaj, yol genişletme, koruge boru döşeme olmak üzere 4 ekip kurduk ve hızla köylere müdahale etmeye çalışıyoruz. KHGB Müdürümüz ve şantiye şefimiz sürekli sahada ekiplerle beraber, ben de vakit buldukça yerinde denetliyorum çalışmaları. Arkadaşlarımızın özverili çalışmaları işimizi oldukça kolaylaştırıyor. Ekiplere çalışmalarında yardımcı olan muhtar ve vatandaşlarımız ile çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.” dedi.

calismalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(1).jpgcalismalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(2).jpgcalismalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(3).jpgcalismalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(4).jpgcalismalar-hiz-kesmeden-devam-ediyor-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler