Çalkın, “Muhalefetin Faşistçe yürüttüğü psikolojik bir gayri nizami harpla karşı karşıyayız”

Çalkın, “Muhalefetin Faşistçe yürüttüğü psikolojik bir gayri nizami harpla karşı karşıyayız”

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, muhalefetin Faşistçe yürüttüğü psikolojik bir gayri nizami harple karşı karşıya olduklarına dikkat çekti.

Volkan KARABAĞ

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, gençler üzerine dile getirilen ‘Kuşak’ tartışmasına eleştiri getirdi.

AK Parti Genel Başkan Vekili ve son Başbakan Binali Yıldırım’ın da katıldığı toplantında konuyu dile getiren Çalkın, muhalefetin Faşistçe yürüttüğü psikolojik bir gayri nizami harple karşı karşıya olduklarına dikkat çekti.

Konuşmasında ‘A’ ve ‘Z’ kuşağı ile ülkenin gençleri üzerinden yeni bir kalıp hazırlayanlara Harakani’nin şehri Kars’tan göndermede bulunan Adem Çalkın, Türk gençliğinin ezeli ve ebedi önder Hz Muhammed’in kuşağı olduğunu söyledi.

Gençleri konumlandırmak isteyenlerin, kuşak hikayesi ile bir hayal kırıklığına uğradıklarını ‘İstanbul’ örneği ile gördüklerini de dile getiren AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Allah’ın izniyle 2023’e iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Yarın kapısını çalacağımız her bir hanemize, AK Partimizin başarı ve hizmet dolu hikayesi nesilden nesile anlatılacak muhakkak bir paragrafı ve bir sayfası var. Elimiz çok güçlü ve bu gücün farkındayız. Birilerinin beyhude çıkışları, yaratılmak istenen kaos dolu, ‘öldük, bittik, mahvolduk’ hezeyanı boşunadır. Beyhude bir hevestir. Muhalefetin Faşistçe yürüttüğü psikolojik bir gayri nizami harpla karşı karşıya olduğumuzun farkında olduğumuzu belirtirken; Ayrıca, ‘A’ kuşağı ‘Z’ kuşağı ile bu ülkenin gençlerine yeni bir kalıp hazırlayanlara Harakani’nin şehri Kars’tan şunu söylemek isterim: Gençlerimizi konumlandırmak isteğiniz kuşak hikayesi ile bir hayal kırıklığına uğratacağınızı ‘İstanbul’ örneği ile gördük. Bizim gençliğimiz tek bir kuşağın ezeli ve ebedi önderimiz Hz Muhammed’in kuşağıdır. Biz Ümmedi Muhammediz! Rehberimiz Kuran-ı Azimi şandır! Yolumuz hakkın ve hakikatin yoludur! Yolumuz ilahi Kelimetullah yoludur. Yerimiz mağdurun ve mazlumun yanıdır. Alparslan’ın, Fatih’in Selahaddin Eyyübü’nin, Abdülhamid Han’ın torunları gavurun kalıbına ve kuşağına girmez ve girmeyecek inşallah. Bizim gençliğimiz 15 Temmuz’da ne kuşağı olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Bizler Lut Kavminin takipçileri ile değil, Emperyalistlerin, Siyonistlerin yolundan değil, Önderinin ve ecdadının yolundan giden, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ardı sıra yürüyeceğiz! Yürümeye devam edeceğiz. İnşallah.

Tasalanma yiğidim; zaman bizden yanadır. Külümüzden yükselen duman bizden yanadır. Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da, iman bizden yanadır. Zalimler için karar verildi; infaz kaldı Ufka bir bak yiğidim, inkılaba az kaldı. Evet, 2023 yeniden diriliş yılı olacaktır. Buna olan inancımız tamdır. Bundan hiç kimse tereddüt etmesin! Hiç şüphe yok ki zafer inananlarındır.” dedi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler