Çalkın: Türkiye’nin En İyi Yerel Basını Kars’ın Yerel Basınıdır

Çalkın: Türkiye’nin En İyi Yerel Basını Kars’ın Yerel Basınıdır

AK Parti Kars İl Başkanlığı iftar yemeğinde yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, Kars’ın yerel basınının Türkiye’nin en iyi yerel basını olduğunu dile getirerek, “Sizler bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız. Sizlerle bugün burada teşkilatımızla iftar yapmaktan son derece mutluyuz. Hakikaten sizlerin şehrimize çok büyük emekleri var. Bu emeklerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Ben her zaman söylüyorum, Türkiye’nin en iyi yerel basını Kars’ın yerel basınıdır. Bu anlamda çok iyi temsil edildiğimize inanıyorum. Bundan ötürü de hepinizi tebrik ediyorum.” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın geçtiğimiz günlerde Kars’ın da aralarında olduğu Cazibe Merkezlerini açıklaması konusunda da açıklama yapan Başkan Çalkın, “Sayın Başbakanımıza buradan teşekkür ediyorum. Her fırsatta, her toplumda şehirmizi Başbakanımızın dilinden duymak bizlere gurur veriyor. Tabi bunun kaynaklarından birisi de sayın bakanımız olduğunu da çok iyi biliyoruz. Sayın Bakanımızın göreve başladıktan sonra yansımalarını hızlı görüyoruz. İnşallah Kars’ı iyi bir gelecek bekliyor. Bu anlamda yine Başbakanımız grup toplantısında esnaflarımıza, çiftçilerimize de çok güzel müjdeler verdi. İnşallah bunlar hız kesmeden devam edecek. Yeni hükümet icraat hükümeti olacak. Bunun yansımalarını da en çok Kars faydalanacak diye inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Doğuş Ocakbaşı’nda düzenlenen iftar programına AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclisi Başkanı Necati Dallı, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis ve yönetim kurulu üyeleri ile Kars’ta göre yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

calkin-turkiye’nin-en-iyi-yerel-basini-kars’in-yerel-basinidir-(1).jpgcalkin-turkiye’nin-en-iyi-yerel-basini-kars’in-yerel-basinidir-(2).jpgcalkin-turkiye’nin-en-iyi-yerel-basini-kars’in-yerel-basinidir-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler