Çalkın ve Erdoğdu kurum ziyaretlerine devam ediyor

Çalkın ve Erdoğdu kurum ziyaretlerine devam ediyor

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler kapsamında, kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Tacettin DURMUŞ / KARS MANŞET

Çalkın ve Erdoğdu’ya ziyaretleri sırasında İl Başkan Yardımcısı Kadir Sarıdağ, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi, ile il yönetim kurulu üyeleri Sinan Payçu ve Zelal Sara da eşlik etti.

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, sırasıyla Harakani Devlet Hastanesi, Harakani Devlet Hastanesi, Serhat Kalkınma Ajansı, KOSGEB, TUİK, İl Müftülüğü, Kars Tren Garı, AFAD, ARAS Edaş İl Koordinatörlüğünü ziyaret ederek, kurum müdürleri ve personeli ile bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Kurumlara işlerini halletmek için gelen vatandaşlarla da sohbet eden Çalkın ve Erdoğdu, 31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerin ülkemiz ve ilimiz için hayırlı olması dileklerinde bulundular.

Ziyaret ettikleri kurum temsilcileri ile vatandaşların dilek ve önerilerini de alan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, yerel seçimlerin ülkemiz ve Kars için önemine işaret etti.

Ziyaret ettkileri kurum temsilcileri ile vatandaşların dilek ve önerilerini de alan AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, yerel seçimlerin ülkemiz ve Kars için önemine işaret ederek, 1 Nisan günü Kars Belediyesisini yeniden iktidarın belediyesi yapacaklarını söylediler. 














Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler