Çalkın’dan Anlamlı Ziyaret!

Çalkın’dan Anlamlı Ziyaret!

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Kars Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen programa katıldıktan sonra merkezdeki okullara giderek öğretmenlerin bu özel günü kutladı.

AK Parti il teşkilatından Nihat Nebioğlu, Şener Günerhan ve Kadın Kolları Başkanı Nurgül Güner ile birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren İl Başkanı Adem Çalkın, tüm öğretmenlerin her gün değerlerinin bilinmesi gerektiğine dikkat çekti. Öte yandan Çalkın ziyaret gerçekleştirilen okullarda öğretmenlere, gül hediye etti.

Gittikleri her okulda öğretmenlerle uzun uzun sohbetler eden Çalkın ve beraberindekiler, öğretmenliğin bir meslekten öte geleceğin mimarisi olduğu vurgusunda bulunarak, yaptıkları hizmetten dolayı kendilerine teşekkürlerini sundular. AK Parti hükümetiyle birlikte öğretmenlere verilen değerin kat kat arttığına ve bunun devamlılığının sağlanarak, hak edilen noktalara ulaşacağının altını çizen AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, “Öğretmenler bizim öğreticilerimiz olmanın dışında annelerimiz, babalarımız kadar ebeveyn görevi de üstlenmektedirler. Bir insanın yetişmesinde ve topluma faydalı bir birey olmasında büyük bir rol üstlenen öğretmenlerimize yaptıkları bu kutsal görevden ötürü teşekkür ediyorum. Onların hakkını ödemek, bizlere verdikleri değerlerin karşılığı olarak topluma fayda sağlayacak bireyler olmaktan geçiyor.” dedi.

Çalkın, daha sonra şunları söyledi; “Düşünün ki bir öğretmen, yetiştirdiği insanı başkalarına iyilik yaparken görüyor. Bu o öğretmene verilebilecek en güzel hediyedir. Bu bağlamda öğretmenlerimize güzel hediyeler vermek yerine, verdikleri bilgilerin güzelliğini hayatımıza yansıtarak onları mutlu edebiliriz. Çünkü her öğretmen hayatında bir şeylerden fedakarlık yaparak, belki kendi çocuklarından dahi fedakarlık yaparak toplumun her kesiminden insanları yetiştiriyor. Siyasette ulaşamayacağınız, bürokraside ulaşamayacağınız, aklınızın alabileceği bir çok branşta ulaşamayacağınız insan odaklı kesime en fazla ulaşan ve onlara doğru bilgiler aktarma noktasında çaba sarf eden bu kutsal görevde yer alan her öğretmenimizi ayrı ayrı kutluyor. Her günlerinin 24 Kasım tadında geçmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.

Öğretmenler ise AK Parti Kars İl Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler