Çankır, köy gezilerinde

Çankır, köy gezilerinde

Kars'ın Digor İlçesinde 30 Mart yerel seçimleri sonucunda İl Genel Meclis Daimi Üyesi olarak seçilen Abdurrahman Çankır, bölge halkının sıkıntılarını yakından takip etmek için köy köy, mahalle mahalle dolaşarak incelemelerde bulunuyor, vatandaşlarla bir a

Çankır, köy gezilerinde

Kars’ın Digor İlçesinde 30 Mart yerel seçimleri sonucunda İl Genel Meclis Daimi Üyesi olarak seçilen Abdurrahman Çankır, bölge halkının sıkıntılarını yakından takip etmek için köy köy, mahalle mahalle dolaşarak incelemelerde bulunuyor, vatandaşlarla bir araya gelip problemlerini dinliyor.

Üstlendikleri görevin bilinci ve sorumluluğu ile yetki ve görev alanı dahilinde vatandaşların tüm problemlerini azami seviyeye indirmenin gayret ve çabası içinde olduklarını dile getiren Çankır, “AK Parti Hükümetimizin desteği ile Milletvekillerimiz Sayın Ahmet Aslan, Sayın Yunus Kılıç, Sayın Valimiz’in de desteğini her zaman görmekteyiz. İl Genel Sekreterimiz ile sabah 08.00 ile akşam 17.00 saatleri arasında, İl Özel İdare personellerimizle  vatandaşlarımızın sorunları karşısında ürettiğimiz çözüm yolları hareket etmekteyiz. Özellikle de kırsal bölgelerimizde büyük problem teşkil eden köy yolları ve içme sularının köylerimize ulaştırılması konusunda büyük çaba sarf etmekteyiz. Rabbimizin izni ve hükümetimizin desteği ile üstlendiğimiz bu sorumluluğun bilincinde önümüzdeki 5 yıl boyunca aynı kararlılıkla hizmet sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler