Çankırı’dan Kars’a destek!

Çankırı’dan Kars’a destek!

Çankırıspor Kulübü, Karsspor ve Kars36 Spor’a destek olmak için Kars’a geldi. Başkan Karaali, Karsspor'a her türlü desteği vermek için bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi.

Volkan KARABAĞ

Şehit Ali Gaffar Okkan Tesislerini ziyaret eden Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, Karsspor ve Kars36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın ve yönetimi, Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Saltık ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Kars İl Temsilcisi Metin Rıza Akıl ile görüştü.

Karsspor ile farklı bir bağının olduğunu ifade eden Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, “Ben ilk kulüp başkanı seçildiğimde Kars deplasmanına gelmiştim ve burada gerek kulüp gerekse taraflar çok güzel karşıladılar, taraftarlar bana karanfil vermişti. Bizi o zaman hem hoş tutmuşlardı hem de yenmişlerdi. Onun için Karsspor taraftarların bendeki yeri çok ayrı ve kulüp başkanlıklarına geldikleri haberini duyunca gelmek istedim. Karsspor ile ilgili yapabileceğimiz bir şey varsa biz her zaman desteğe hazırız. Şu bir gerçek ki kulüplerin gerçek sahipleri taraftarlardır. Çünkü sporcular bu işi yaptıkları süre boyunca bu kulüplerin içerisindedirler ama taraftarlar her şartta kulübün içindedir, o yüzden kulübün gerçek sevdalısı ve sahipleri taraftarlardır. Bizler yönetici olarak iş dünyasından ihtiyaca binaen yönetici oluyoruz veya bir kulübün sorumluluğunu alıyoruz. Bunu hep söyledim; kulüp amatörde ama bizim işlerimiz, ticaretimiz devam ediyor. Kulübün içinde olanlar için ise o kulüp onlar için devam ediyor, bizim için kapı kapandı. Şartlar bazen zor olup yıldırsa da taraftar ruhu taşıyanlar o kulübün kapısına kilit vurulmasına razı gelmiyorlar, taşın altına iş dünyasından gelen yöneticiler elini koyuyor, taraftardan gelen gövdesini koyuyor.” dedi.

Karsspor ve Kars36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın ise nazik davetlerinden ve verdiği desteklerden dolayı Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali’ye teşekkür etti.

Kars’ta sporu adına hem şahsına hem de kurumuna düşen her türlü gayret ve çabayı göstereceklerini de belirten Kars Gençlik ve Spor İl Müdürü Nedim Aslan, “İnşallah bu serhat şehir, güzel şehirde sporun, burada özelde futbolun en güzel şekilde organize edilmesi, temsil edilmesi, tabanda karşılığı olan, böyle muazzam potansiyeli bulunan futbolu sahada da sizlerin riyasetinde şehrimizin takım ve takımlarla temsil edilmesi temennisiyle buradayız. Allah işlerinizde muvaffak eylesin, yeni dönem hayırlı olsun, geçilen sıkıntılar kurumların, kulüplerin zaman zaman geçirdiği badireler olabilmektedir. Ama her yeni başlangıç belki yeni bir fırsat, yeni bir rampa olarak değerlendirilmeli. Bu bağlamda da bu yeni sürecin inşallah yaşanan ahvalden sonra daha büyük imkanlara, daha büyük hizmetlere, gençler, spor ve futbol severler için daha güzel günlere vesile olmasını temenni ediyorum. Burada oluşacak bu müspet hava, kardeşlik, birlik, beraberlik, spor severlik, insanın birbirini sevmesi muhabbetinin oluşması ile ilgili üzerimize hem şahıs hem de kurum olarak düşen gayret ve desteklerle yanınızda olmaya gayret edeceğiz. Yolunuz açık olsun.” ifadesini kullandı.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ile Karsspor ve Kars36 Spor Kulüp Başkanı Erkan Aydın daha sonra futbolcularla bir araya gelerek sohbet etti.

cankiri’dan-kars’a-destek!-(2).jpgcankiri’dan-kars’a-destek!-(4).jpgcankiri’dan-kars’a-destek!-(1).jpgcankiri’dan-kars’a-destek!-(5).jpgcankiri’dan-kars’a-destek!-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler