Çekmeköy’de Karslı Rüzgarı Esti!

Çekmeköy’de Karslı Rüzgarı Esti!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan kendisinin kars için yaptığı hizmetleri anlattı ve salondan alkış aldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

İstanbul Çekmeköy Taşdelen Turgut Özal Kültür Merkezinde Karslı hemşerilerimiz Kars Ardahan Iğdırlı hemşerilerimiz Ekrem Esmeray, Yunus Görken, İlhami Can, Ismet Söğüt, Şentürk Karabulak, Nesim Ayva, Osman Taskın ve Seyithan Turan’ın düzenledikleri hemşeri buluşmasında Kars Milletvekili Ahmet Arslan katılarak AK Partiye destek istedi.

Gecede Ekrem Esmeray selamlama konuşması yaparak, “İlçe Başkanına boşuna anket yaptırmayın. Ne zaman Kars Ardahan Iğdır desteğini AK Partiden çekerse bilin ki o zaman AK Parti seçim kaybediyor. Ama bakıyorum hemşerilerimizin katılımı ve coşkusu çok yüksek. Buda demek oluyor ki en az % yüzde elli oy alarak 400 milletvekili çıkaracağız.” dedi.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi Ekrem Esmeray, kendisinin halkın hizmetkarı olduğunu, insan siyaset yapsın veya yapmasın hizmetkar olabilir bunda hiç bir problem yoktur diye hitap etti.

Daha sonra Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı söz alarak, “Meclis üyemiz söyledi. Biz her zaman Karslıların desteğini yanımızda hissettik.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ise, “Bu salonda çok güzide topluluk toplanmış siyaset yapanlar değil halk gelmiş biz bu gücü meclis üyemizinde dediği gibi her zaman hissettik hakkınızı helal edin. .” dedi. Başkan Poyraz ayrıca Ekrem Esmeray’ın altı yıllık belediye başkanlığım dönemimde çok emek harcadığını ve yapılan her hizmette kendisinin imzası bulunduğunu söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan kendisinin kars için yaptığı hizmetleri anlattı ve salondan alkış aldı. Arslan ve katılan misafirler halaylar çekerek gece geç saate kadar devam ederken, yaklaşık bin hemşerimizin katıldığı gece oldukça coşkulu ve neşeli şekilde son buldu.

cekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(1).jpgcekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(2).jpgcekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(3).jpgcekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(4).jpgcekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(5).jpg

cekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(6).jpgcekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(7).jpgcekmekoy’de-karsli-ruzgari-esti!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler