Celal Aras Parkı Selimlilere Hizmet Verecek

Celal Aras Parkı Selimlilere Hizmet Verecek

Selim Belediye Başkanlığı’nca kaderine terk edilen Celal Aras Parkı baştan aşağı yenileniyor.

AK Partili Belediye Başkan Coşkun Altun, ‘her şey Selim için’ sloganıyla çıktıkları hizmet yolunda alt yapıdan, üst yapıya bir çok alanda ilçenin çehresini değiştirdiklerini belirtti.

Yıllardır kaderine terk edilmiş Celal Aras Parkını daha modern ve güzel bir çalışmayla Selim’a kazandıracaklarını ifade eden Başkan Altın, “Hayırsever iş adamımız Merhum Celal Aras ilçemize sayısız hizmetlerde bulundu. Selim Belediyesi olarak bizde merhum iş adamımızın ismine yakışır, içinde kafeteryası, kamelyaları, çocuk oyun gurubu gibi hizmetlerin verileceği güzel bir parkı hizmete sokacağız” dedi.

Ağaç sökme aracıyla parkın etrafına Çam ağaçları diktiren Altun, amaçlarının Selimlere en güzel hizmetleri vermek olduğunu sözlerine ekledi.

Öte yandan uzun yıllar el değmeyen parkın yeninden inşa edilmesi vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılandı.

Selim Belediye Başkanlığı’nca ilçeye hizmet geldiğini belirten vatandaşlar, Başkan Coşkun Altun’un ilçede birçok önemli projeyi hayata geçirdiğini kaydettiler.

celal-aras-parki-selimlilere-hizmet-verecek-(1).jpgcelal-aras-parki-selimlilere-hizmet-verecek-(2).jpgcelal-aras-parki-selimlilere-hizmet-verecek-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler