'Cemil Bey' Susuz’da!

'Cemil Bey' Susuz’da!

90'ların efsanevi dizisi Bizimkiler'de “Alkolik Cemil” karakterini yıllarca başarılı bir şekilde canlandıran Cemil Bey 'Uğurtan Sayıner' Susuz'da sahne aldı.

'Cemil Bey' Susuz’da!

Kars Susuz Belediyesi “Oğlum Bak Git” adlı oyunu vatandaşlarla buluşturdu.

90’ların efsanevi dizisi Bizimkiler’de “Alkolik Cemil” karakterini yıllarca başarılı bir şekilde canlandıran Cemil Bey ‘Uğurtan Sayıner’ Susuz’da sahne aldı.

Bizimkiler, Türk televizyon tarihinin 1989-2002 yılları arasında 13 yıl boyunca kesintisiz yayınlanan tek yerli dizisidir.

80’lerin sonu 90’ların başında çocuk olanlar bu diziyi çok iyi bilir. Özellikle pazar akşamlarını çekilir hale getiren en nadir programdı Bizimkiler.

Dizide herkes kendinden bir şey bulurdu. Tüm karakterler rolüne cuk otururdu ve bu samimiyet seyirciyi 13 yıl ekrana bağlayacak kadar güçlüydü.

Susuz Belediyesinin organizasyonuyla Susuz’da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü salonunda sahne alan Tiyatro Replik 02/04/2015 saat 16:00 da öğrenciler için, 17:30 da ise büyükler için sahne aldı. Küçükler eğlendi, küçükler kadar büyükler de eğlendi, nostaljide anılar tazelendi ‘Oğlum Bak Git’ adlı oyunu sahneleyen Uğurtan Sayıner gönülleri fethetti.

Susuz Belediye başkanı Murat Uray, güzel sunum için ekibi tek tek tebrik etti.

Salondaki izleyiciye gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden ekip, izleyiciler adına Belediye Başkanı Murat Uray’a da ayrıca teşekkür ettiler.

Ücretsiz olarak izlenen gösterimlerin masrafları Susuz Belediyesi tarafından karşılandı.  

Oyuncu Uğurtan Sayıner, “Turne kapsamında iki tane oyunumuz var biri çocuk oyunu yaramaz adlı oyunumuz diğer oyunumuz ise oğlum bak git yetişkinler için bir oyun bu oyunları anadolunun çeşitli illerinde sergiledik bugünde Kars susuz ilçesine geldik çok mutluyum susuz ilçemiz belediye başkanına çok teşekkür ederim.” dedi.

Oyuncular duygularını şu şekilde dile getirdiler:

“En son Hanak ilçesine gideceğiz son dört gündür dolaşıyoruz. Arpaçay, Susuz ve Erzurum’da da oynadık. Konya ve ilçelerinde oynadık derken son durağımız yarın Ardahan Hanak ilçesi olacak. Akabinde Trakya bölgesinde bu şekilde illeri dolaşacağız. Kars merkezde programımız olmadı, çok yoğundu, dostlarımızla iletişim kurduk çok yoğunlardı. Onlarda haklı tabi üst üste programları vardı ama Kars’ta yeni salon açılacakmış o salonda Kars bizi misafir edecek. Susuz’da sayın belediye başkanımız bir telefonumuzla hiç ikiletmeden ‘sizi Susuz’da görmek isteriz’ demesi bizi buralara kadar getirdi. Bizi konuk etmesinden çok onur duyduk. İlk defa geliyoruz Susuz’a. Birçok ilçe biraz böyle bayat durur ama Susuz biraz canlı duruyor. Çok sevimli bir yer iyi ki ilçe başkanımız bizi misafir etti ve Susuzlu dostlarla buluşturdu. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Replik tiyatrosu 12 yıldır devam etmekte yarın Hanak’ta oynayacağımız oyunun adı “Bizden Size Kabara” isimli çocuk oyunumuz olacak.” kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Susuzhaber