Cengiz Zeybek,aylık tasarrufumuz 10 bin tl dedi

Cengiz Zeybek,aylık tasarrufumuz 10 bin tl dedi

Kars'ta MOBESE sisteminin geçtiği hat güzergahında pol-net, telefon hatları ve internet tek bir noktadan hizmet vermeye başladı ve Emniyet Müdürlüğü ayda 10 bin tl Tasarruf etmeye başladı.

"Kars Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Kars'ta huzur ve güven ortamının tesisi için gece gündüz teşkilatıyla birlikte çalışıyor.

Kars'ın huzurunu bozmak isteyenlere karşı mücadele eden Zeybek ve teşkilatı, geçtiğimiz günlerde de ilimizde baş gösteren nitelikli hırsızlık ve ikametten hırsızlık olaylarının faillerini de kısa sürede yakalayarak adalete teslim ettiler.

Vatandaşlarımızın büyük takdirini toplayan emniyet müdürü Zeybek, teşkilatıyla bir bütün devlet adamı olarak nitelendiriliyor.

Kars'ta emniyet müdürlüğü hizmet binasının dış yüzeyinin aslına uygun şekilde restore edilmesiyle başlayan hizmetler, tüm birimlere yansıdı ve ortaya çok güzel eserler çıktı.

Kars'ta MOBESE sisteminin geçtiği hat güzergahında pol-net, telefon hatları ve internet tek bir noktadan hizmet vermeye başladı.

Emniyet teşkilatını aylık yaklaşık 10 bin TL masraftan kurtaran Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, 600'e yakın polis lojmanını 180 adetini doğalgaza dönüştürdü. Geri kalanı ise bu sene içerisinde doğalgaza dönüşmüş olacak.

Kars'a hizmet etmek için geldiğini söyleyen Emniyet Müdürü Zeybek, "Daha güzel işler yapacağız. Kars halkının bundan hiç şüphesi olmasın. İlimizdeki huzur ve güven ortamının devam etmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yaptığımız ekip işidir" dedi.

karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler