Çevre ve KOBi Destekleri!

Çevre ve KOBi Destekleri!

Iğdır’da, Çevre Danışmanlık Hizmetleri ve KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda; KOSGEB Müdürlüğü’nün katkılarıyla çevre görevlisi, çevre yönetim birimi ve çevre danışman firmaları ile ilgili konularda yükümlülükleri bulunan ve Iğdır’da faaliyet gösteren KOBİ’lere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantı başlangıcında Çevre Şube Müdürü Efkan Aras tarafından yapılan sunumda; tesislerin faaliyetten önce ve faaliyete geçtikten sonra neler yapmaları gerektiği ile alakalı genel bilgiler anlatılarak, yasal yükümlülükler konularında bilgi verildi.

KOSGEB İl Müdürü Eyüp Taşkın ve Uzman Yrd. Tolga Sarıcan tarafından yapılan sunumda; çevre danışman firmalar ile faaliyet sahipleri arasında yapılacak protokol ve KOSGEB’den alınabilecek 6 bin TL’ye kadar olan çevre danışmanlığı desteği hakkında kapsamlı bilgilendirme yapıldı.

Toplantı sonunda açıklamada bulunan Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, KOSGEB ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nce ortak yürüttükleri çevre konularındaki bilgilendirmelerin KOBİ’ler için çok faydalı olduğunu belirtti.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber