Çeyrek Asırlık Özlem Sizinle Sona Erdi!

Çeyrek Asırlık Özlem Sizinle Sona Erdi!

AK Parti Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Arpaçay’da olması nedeniyle yaşanan mutluluğu ifade ederek, "Çeyrek Asırlık özlem sizinle sona erdi." dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Kars ziyareti kapsamında ilk ilçe ziyareti Arpaçay’a oldu. Bakan Arslan, Arpaçaylıların uzun yıllardır beklediği yol sorununun çözüldüğünü müjdeledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kurmayları, AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Valisi Günay Özdemir, İlçe Belediye Başkanları AK Parti İl Teşkilatı ve daire amirlerinin de katılımıyla ilk ziyaretini Arpaçay ilçesine gerçekleştirdi. Arpaçaylı vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılanan ve Bakan Arslan için kurban kesildi.

Arpaçay Belediyesi önünde vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Arslan, Arpaçay’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selamlama konuşması yapmak üzere ilk olarak kürsüye AK Parti Arpaçay İlçe Başkanı Zeki Elma geldi.

“ÇEYREK ASIRLIK ÖZLEM SİZİNLE SONA ERDİ”

Elma, vatandaşlar adına Bakan Arslan’ın Arpaçay’da olması nedeniyle yaşanan mutluluğu ifade etti. Başkan Elma, konuşmasında; “Arpaçay halkı adına yaşadığımız mutluluğu ifade etmek istiyor ve Sayın Bakanımız Ahmet Arslan’a hoş geldin diyorum. Sayın bakanım sayenizde bugün bayram öncesi bir bayram yaşıyoruz sizinle ne kadar övünsek azdır. Yaklaşık çeyrek asırdır beklediğimiz, özlemini çektiğimiz hediyeyi bizlere verdiğiniz için Allah sizden razı olsun. Sizin gibi bir evladı doğuran ananın mekanı cennet olsun, sizin gibi bir evladı yetiştirdiği için babanızın ellerinden öpüyorum, sizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderen Kars halkına teşekkür ediyorum, sizi bu görevin başına getiren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza sonsuz minnet ve şükranlarımı arz ediyorum. Sizi tanıyan AK Parti’li teşkilat mensuplarından birisi olarak şahitlik ederim ki siz her zaman her şey için hayırlısı ise Allah nasip etsin diyen birisi oldunuz. Allah’a hamdüsenalar olsun ki hayırlısı buymuş ve nasip oldu. Bundan sonra da muvaffak olmanız için dualarımız sizinle.” şeklinde konuştu.

“NE MUTLU BİZLERE, NE MUTLU TÜRKİYE’YE”

‘Ne mutlu Kars’a, ne mutlu bizlere ve ne mutlu ülkemize’ diyerek sözlerine başlayan Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay ise; “İşin mutfağından gelen böylesi bir bürokratın hükümette çok ciddi bir yere sahip olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı gibi bir yerin başına gelmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Ülkemizde çok ciddi projelerde imzası olan hemşerimiz Ahmet Arslan’ın bundan sonraki süreçte başarılarını kat ve kat artıracağı şüphesizdir. Allah bizlere bu mutluluğu yaşatan Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan ve Bakanımız Ahmet Arslan’dan razı olsun.” dedi.

“KIYMETİNİZİ BİLİN”

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey ise yaptığı konuşmada Arpaçay halkına seslenerek kıymetinizi bilin Kars Bakanına kavuştuktan sonra ilk ziyaretini sizin ilçenize yaptı dedi. Beyribey, konuşmasını şu cümlelerle sürdürdü; “Şu anda sizlere bakarken sizlerin AK Parti’nin galip gelmesi, iktidar olması için verdiğiniz mücadeleleri hatırlıyorum. Bu nedenle Arpaçaylılara özel teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bütün ilçelerimiz hep birlikte bu günlere bizleri taşıdınız. Bundan sonra da hep birlikte çok güzel günlere ulaşacağız.”

ARPAÇAY’IN YOL SORUNU KALMAYACAK!

Arpaçay halkına iki müjde vererek konuşmasına başlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ayağının tozuyla beklenen iki haberi de Arpaçaylılarla paylaştı. Kars Arpaçay karayolunun sıcak asfaltla yapılması için gerekli imzaların atıldığını ve işin ihale edildiğini belirten Arslan, İlçe girişlerindeki iki yolun da Karayolları ağına alınarak yapılacağını müjdeledi. Bakan Arslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Arpaçay ile ilgili ister milli eğitim olsun, ister gençlik spor olsun, ister orman su bakanlığımızın olsun yapacağı işlerle ilgili geçmiş dönemlerde de epeyce proje getirdik ama Arpaçay’ın iki eksiği vardı. Arpaçay iki müjdeyi istiyordu. Müjdenin bir tanesi Kars’tan Arpaçay’a kadar gelen yolun sıcak asfalt yapılmasıydı. Bu kardeşiniz bakanlık görevini aldığı gün olan 24 Mayıs’ta bu yolun sıcak asfalt yapılması ihalesi yapıldı, hayırlı uğurlu olsun. Arpaçaylılar ne zaman bizi görse diyorlar ki ‘Şehrin içine giren iki yolumuz sıcak asfalt olmalı’ ilçe başkanımızın ve belediye başkanımızın şehir içerisinde bir kısım asfaltlama çalışması olduğunu fakat bunun yetmediğini biliyoruz. Karayolları bölge müdürümüz de burada sağ olsun bakan olmadan yaklaşık bir buçuk ay önce geldi ve buradaki eksikleri tespit ederek çalışma yaptı. Bu nedenle sizin adınıza karayollarındaki çalışan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dün Arpaçay’ın giriş çıkış yolu olan bu iki yolun karayolları ağına alınması ve sıcak asfaltlamanın yapılması kararını imzaladım, hayırlı uğurlu olsun.”

“BÜTÜN MÜJDELERİ BİR GÜNDE TÜKETMEYELİM”

Bütün müjdeleri bir günde tüketmeyelim, burası bizim evimiz ve daha çok geleceğiz. Sizler de haklı olarak müjde isteyeceksiniz o nedenle bu günlük bununla yetinelim tüm eksiklikler giderilecek bundan da hiç şüpheniz olmasın’ diyen Bakan Arslan, konuşmasını şu ifadelerle sonlandırdı; “Rabbim yar ve yardımcımız olsun, bizleri sizlere karşı mahcup etmesin inşallah. Siz Arpaçaylıların sayesinde il teşkilatlarımızın, ilçe teşkilatlarımızın, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızın gayreti neticesinde biz Ankara’ya gittik ve bugün Ankara’dan çok güçlü döndük. Bugün göğsümüzü kabartan bir durumla karşı karşıyayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın uygun görmesiyle bir evladınıza Ulaştırma Bakanlığı şapkası verildi. Dışarıdan bakınca güzel ve kolay olabilir ama Karslı olarak aldığımız bu sorumluluğun gereğini yapmak için yine her zaman olduğu gibi el birliği ve omuz omuza mücadele vermeye devam edeceğiz. Bu nedenle biliniz ki bu evladınız aldığı sorumluluğun bilinciyle sizleri inşallah daha fazla gururlandıracak, çok daha güzel hizmetlere imza atacak.”

kha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler