Ceza Yerine Şeker!

Ceza Yerine Şeker!

Kars Kağızman ilçe Jandarma Komutanlığı Ramazan Bayramı nedeni ile yol kontrollerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Ceza Yerine Şeker!

Kars Kağızman ilçe Jandarma Komutanlığı Ramazan Bayramı nedeni ile yol kontrollerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

Kağızman Jandarma sorumluluk sahasında ki vatandaşların can ve mal güvenliklerine yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Kars Kağızman  karayolu üzerinde bulunan Bayam Mevkisinde Kağızman Jandarma komutanlığına bağlı  trafik ekipleri vatandaşlara şeker, çikolata ve kolonya ikramında bulundular.

Bu uygulamadan memnun kalan vatandaşlar ise “Askerler'de bizim evladımız, kardeşlerimiz. Bizim evlatlarımız ve kardeşlerimizde onların memleketlerinde hizmet ediyorlar. Askerlerin nazik ve kibar davranışlarından çok memnunuz. Hepsine iyi bayramlar ve teskereler diliyoruz” şeklinde konuştular.

Kağızman genelinde Bayramın huzur içinde geçmesi için tüm tedbirlerin alındığını belirten Jandarmalar 156 Jandarma İmdat hattının 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini, her türlü durumlarda aranabileceğini belirttiler.

KARS KAĞIZMAN KARAYOLUNDA CEZA YERİNE ŞEKER

Ayrıca Kağızman Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekiplerince Kağızman ilçesinde Ramazan Bayram tatili için ülkemizin dört bir yanından memleketlerini giden sürücülere şeker ve kolonya ikram edilerek can ve mal güvenlikleri için trafik ve işaretlerine uymaları, uykusuz olarak yola çıkmamaları ve hız limitlerini aşmamaları konusunda uyarılarda bulundular. kha

Önceki ve Sonraki Haberler