CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman karsmanset.com’u ziyaret etti

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman karsmanset.com’u ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, Kars Manşet Gazetesini ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Yargıç Harmankaya ile görüştü.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

"Ben Kürt kadar Kürt’üm, Azeri kadar Azeri’yim, Yerli kadar Yerli’yim, Terekeme kadar Terekeme’yim, Çerkez kadar Çerkez’im ve her kesimden oy alabileceğimi düşünüyorum." söyleyen Toraman, "Kars’ta 1984-1994 yılları arasında sol partinin şimdiye kadar en başarılı belediye olarak görülmektedir ve bu şehirde halen o dönemin izlerini taşımaktadır. Kars’taki gelişimin ve değişimin sol parti siyasi anlayışından geldiğini biliyoruz. Biz 1 Nisan itibariyle göreve geldiğimizde ‘borç batağını devraldık’ diye bir şey demeyeceğiz. İlk yapacağımız hizmet asfalt, kaldırım ve çevre temizliği sorununu çözeceğiz. Sosyal belediyeciliğin ülkemizde uygulanabildiği birkaç belediye var, bunları biliyoruz ve biz de bunu uygulayacağız.” dedi.

Hükümet ve Kars Milletvekilleriyle uyumlu çalışacağını söyleyen Toraman, “Bizim hükümetle hiçbir sorunumuz yok. Cumhurbaşkanı bizim de Cumhurbaşkanımızdır. 24 Haziran’da millet tercihini de bu yönde yapmıştır. Kars Milletvekilleri, Kars Milletvekili olduğunu deklere ettikleri sürece benim de milletvekilidir. Eğer kazanırsak milletvekillerimizle uyumlu bir demokratik ahlak anlayışı oluşturacağız.” ifadesini kullandı.

1 Nisan itibariyle parti rozetimi çıkartarak halkın belediye başkanı olacağını ifade eden Toraman, “Muhtarlar bizim doğal meclis üyemiz olacak, onlarla da organizeli ve sürekli bir çalışma halinde olacağız. Ben halkın çocuğuyum, halkın içinden gelen biriyim. Ayda 1 kez benim ailemin de katıldığı temizlik kampanyasını örgütleyeceğim. Çarpık ulaşım ağı şehrimizin ciddi manada sıkıntısıdır. Bunu çözmek için de elimizden geleni yapacağız. Ayrıca 65 yaş insanlarımızın da ücretsiz ulaşımı sağlamak için çalışma yapacağız.” diye konuştu.

Toraman ayrıca göre geldiklerinde belediye personeline dokunmayacağını söyleyerek, “Kimsenin aşına ekmeğine kesinlikle dokunmayacağım. 15 Nisan’da belediye personel maaşları 2 bin 200 lira olacak.” dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Yargıç Harmankaya da CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

chp-kars-belediye-baskan-adayi-taner-toraman-karsmanset.com’u-ziyaret-etti-(1).jpgchp-kars-belediye-baskan-adayi-taner-toraman-karsmanset.com’u-ziyaret-etti-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler