CHP’den istifa edip, AK Partili oldular

CHP’den istifa edip, AK Partili oldular

CHP'li Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş ve İl Genel Meclis Üyesi Fuat Arslan, rozet takarak AK Partili oldular.

CHP’den istifa edip, AK Partili oldular

CHP’li Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş ve İl Genel Meclis Üyesi Fuat Arslan, rozet takarak AK Partili oldular.

Kars’ın Akyaka ilçesinde, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Belediye Başkan Adayı ve Belediye Eski Başkanı Bulut Öztürk’e rakip olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden ilçe belediye başkanlığı için seçime giren ve başkan olan Muhammet Toptaş, partisinden istifa ederek AK Partiye katıldı.

Eski CHP’li yeni AK Partili Akyaka Belediye Başkanı Muhammet Toptaş’a AK Parti rozeti, geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul’da Haliç Kongre ve Gösteri Merkezinde takıldı.

Başkan Toptaş ile birlikte CHP’den istifa eden Fuat Arslan da partisinden istifa ederek AK Parti’ye katıldı. Arslan’a ise AK Parti rozetini, Partisinin Kars İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımsısı Süleyman Soylu taktı.

Arslan’a AK Parti rozetini takan Süleyman Soylu, Başkan Toptaş ile birlikte kendilerini kutlayarak, “Hizmet kervanı AK Parti’ye hoş geldiniz. Akyaka Belediye Başkanımıza partimizin rozetini Sayın Başbakanımız taktı. Aramıza katıldığınız için çok teşekkür ediyorum ve sizleri tebrik ediyorum.” Dedi.

Rozet takma töreninde: AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, AK Parti Kars milletvekilleri Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Kars Eski Milletvekilleri Zeki Karabayır, Mahmut Esat Güven ve Selahattin Beyribey, Kars Eski Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ilçe belediye başkanları da hazır bulundu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler