CHP’liler, Kars’ta Adalet’i Düşünmek İçin Durdu

CHP’liler, Kars’ta Adalet’i Düşünmek İçin Durdu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars İl Örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde başlatılan ‘Adalet yürüyüşüne” destek vermek için il binası önünde oturma eylemi yaptı.

CHP’liler ellerinde ‘Adalet’ yazılı dövizler utarak İl Binasının önünde bulunan merdivenlere oturarak Adalet’i düşündüler.

Oturma eylemi sırasında gazetecilere açıklamada bulunan CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, Türkiye’de bardağı taşıran son damladan birisinin de CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun hukuksuz bir şekilde tutuklanarak İl cezaevine konulması olduğunu söyledi.

Başkan Aras, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 6 gün önce Ankara’dan İstanbul’a başlattığı ‘Adalet’ yürüyüşüne Kars İl Örgütü olarak destek verdiklerini söyledi. İl binası önünde Adalet’i düşünerek oturma eylemi yaptıklarını da söyleyen Aras: “Tüm Ülkede olduğu gibi Kars’ta da tüm duyarlı vatandaşlarımızı bu adaletsizliğe karşı durmaları için davet ettik. Sadece 2 dakikada olsa bile adaleti düşünerek vicdanımıza soralım dedik. Adaleti savunmak adında mücadelemiz devam edecek. Önümüzdeki günlerde Adalet’i aramak adına bir başka yerde de otuma eylemi yapabiliriz. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ‘Adalet’ yürüyüşünü bitirinceye kadar bizlerde bu eylemelere devam edeceğiz. Mübarek Ramazan Bayramı da yaklaşıyor. Ben Türkiye’de yaşayan tüm insanların Ramazan Bayramını CHP Kars İl Teşkilatımız adına şimdiden kutluyorum. Bizler de bakarsınız, Ramazan Bayramında da bir süre Adalet’i düşünmek adına bir araya gelebiliriz” dedi. 

chp’liler,-kars’ta-adalet’i-dusunmek-icin-durdu-(1).jpgchp’liler,-kars’ta-adalet’i-dusunmek-icin-durdu-(2).jpgchp’liler,-kars’ta-adalet’i-dusunmek-icin-durdu-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler