Cilavuz Mezunları İkinci Buluşması

Cilavuz Mezunları İkinci Buluşması

Daha önce 1981 mezunlarının 2009 yılında gerçekleştirdikleri okulda buluşma faaliyetinin ikincisi 7-8 Temmuz 2012 tarihlerinde bütün dönem mezunlarını kapsayacak şekilde gerçekleştirildi.

 

Mezunlar arasında ilçe merkezinde ikamet edenlerle birlikte yaklaşık 80 kişinin katıldığı Susuz Şelalesi’ndeki (Su Uçan) kır gezisi ile başlayan etkinlik 100. Yıl YİBO’nun yemekhanedeki devam etti. Burada, yaptıklar katkılardan dolayı Kaymakamı Vedat Yılmaz, Belediye Başkan vekili Necdet Mahmutoğlu ve Okul Müdürü Levent Daşdemir’e plaket verildi.
 
Kaymakamı Vedat Yılmaz, mezunlara hitaben yaptığı konuşmada bu buluşmadan duyduğu memnuniyeti belirtirken aynı zamanda Susuz ve çevresine eğitim konusunda büyük faydalar getireceğini vurguladığı Cilavuz Mezunları ve Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne katkı verilmesinin faydalı olacağını belirtti.
 
Belediye Başkan vekili ve Okul Müdürü de yaptıkları konuşmalarda bundan sonra daha sık ve sayıca daha fazla mezunları görmek istediklerini belirttiler.
 
Yemekten sonra mezunlar, yine eski mezunlardan Özkan (Özgen) Yılmaz ve Murat Doğutürk’ün sazları eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
 
Geceyi okulun yatakhanesinde geçiren mezunlar sabah hep birlikte kahvaltı yaptıktan sonra Aygır Gölü Festivali’ne iştirak ettiler.
 
Mezunlar, bu etkinliklerden sonra bir dahaki seneye daha fazla sayıda arkadaşla buluşma temennisi ile duygu yoğunluğu içerisinde ilçeden ayrıldılar.
 

Önceki ve Sonraki Haberler