Çıldır Belediye Oteli Yükseliyor

Çıldır Belediye Oteli Yükseliyor

Kardeş Belediye olan İstanbul Güngören Belediyesinin inşaatını üstlenmiş olduğu Çıldır Belediye oteli yükselmeye devam ediyor.

 

İlçenin en önemli sorunlarının belki de en başında sayabileceğimiz konaklama sorununu çözecek olan Çıldır Belediye oteli 4 kat 40 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek. Son katı atılan Çıldır Belediye oteli önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmete açılacak.

İnşaatın ilerleyişi hakkında bilgi veren Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu "İlçemizin en önemli sorunlarından bir tanesi olan konaklama sorununu önümüzdeki yıl itibariyle çözmüş olacağız. Gerek Belediye otelimiz, gerekse TOKİ konutlarımız Çıldır ilçesinde ikamet eden, konaklama ihtiyacı olan vatandaşlarımızın sorunlarını çözecektir. Özellikle Çıldır Aktaş Sınır kapısının açılmasından sonra otel ihtiyacı, ilçemizde günübirlik konaklama sorununu daha çok gün yüzüne çıkarmıştır. Kardeş Belediyemiz olan Güngören Belediyemizin yapımını üstlenmiş olduğu Belediye otelimizin bu yıl kaba inşaatını bir aksilik olmazsa tamamlamış olacağız. Nasip olursa önümüzdeki inşaat sezonunun başlamasıyla da ince işini tamamlayıp en kısa sürede hizmete sunacağız. Bu yıl belediye olarak ilçe genelinde bir çok projenin temelini atıp inşaatlarına başladık. Bu projelerden biri olan Küçük Sanayi Sitemizi tamamlayıp hizmete açtık. TOKİ konutlarımız bitme aşamasına gelirken, diğer yatırımlarda da büyük ilerlemeler kaydettik. İnşallah bir aksilik olmazsa diğer projeleri de 2017 itibariyle tamamlayıp hizmete açacağız. Bu projelerin yapımında desteği ve emeği olan herkese ilçem halkı adına sonsuz teşekkür ediyorum. Hizmet için çıkmış olduğumuz bu kutsal yolda çalışmalarımıza büyük bir şevk ile devam edeceğiz. Amacımız daha güzel ve yaşanabilir bir Çıldır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler