Çıldır Göl Festivalinin Tarihi Belli Oldu

Çıldır Göl Festivalinin Tarihi Belli Oldu

Bu yıl 16.düzenlenecek olan Uluslararası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenliği Anma şöleni 24 Temmuz Pazar günü Akçakale adasında gerçekleştirilecek.

Her Yıl olduğu gibi bu yılda yöresel aşıklar ve Ulusal sanatçılar sahne alacak. Türk Halk Müziğinin güzide seslerinden biri olan Yudum´unda sahne alacağı festivale katılımın bu yıl yoğun olacağı bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu, "Bu yıl 16. düzenleyeceğimiz Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik´i anma programına tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyorum. Akçakale adasında gerçekleşecek olan program için herhangi bir sorun yaşanmaması adına çalışmalarımızı eksiksiz sürdürüyoruz. Bölgemizde ki halkımızın gurbetçilerle bir araya geldiği, eğlendiği, zamanını geçirdiği ve kültürel faaliyetlere katıldığı bu festivaller ilçemize hem ekonomik anlamda hemde basın aracılığı ile ilçemizin tanıtımı bakımında büyük önem taşıyor. Bundan dolayı halkımızın yogun bir şekilde katılmasını arzuluyorum. Ayrıca bir konuda özellikle uyarmak istiyorum, göle girme konusunda yaşanacak olumsuzluklara karşıda hem duyarlı hem de dikkatli olmaya davet ediyor şimdiden güzel bir festival geçirmelerini temenni ediyorum." dedi.

cildir-gol-festivalinin-tarihi-belli-oldu.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler