Çocukların Başkan Sevgisi!

Çocukların Başkan Sevgisi!

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek için kenti gezen Kars Belediye Başkanı MurtazaKaraçanta, gördüğü her çocuğun yanına yaklaşarak onlara sarılıp sohbet ediyor, istek ve arzularını soruyor, boyunlarına sarılıp gönül bağı kuruyor.

Çocukların Başkan Sevgisi!

Belediye çalışmalarını yerinde incelemek için kenti gezen Kars Belediye Başkanı MurtazaKaraçanta, gördüğü her çocuğun yanına yaklaşarak onlara sarılıp sohbet ediyor, istek ve arzularını soruyor, boyunlarına sarılıp gönül bağı kuruyor. Güleş hali yüzünden hiç eksik olmayan ve karşılaştığı çocuklara çikolata ikramında da bulunan Başkan Karaçanta, “Şeker başkan” diye tanınıyor. Çocukların gönlünde taht kuran Karaçanta, geleceğe yatırımın çocuklar için olduğunu söylüyor.

Kars’ta bugünlerde ne bayram ne de kutlama var, ne şenlik ne de etkinlik var. Kentte bugünlerde var olan ve göze çarpan tek şey var o da Belediyenin yol ve kaldırım çalışmaları. Hal böyle olunca da Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, başkan yardımcıları ve ilgili ekibiyle birlikte yapımı devam eden çalışmaları yerinde incelemek için cadde cadde, sokak sokak dolaşıyor. Böylelikle hem çalışmaların düzenini kontrol ediyor hem de vatandaşlarla konuşup çalışmalardan memnun olup olmadıkları sorup istek ve taleplerini dinliyor. Gazeteci olarak bizler de, bu renkli geziye tanıklık ederek gözlem ve analizlerimizi siz saygıdeğer okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ÇOCUKLARIN BAŞKAN SEVİNCİ

Mahalle gezilerinin en renkli anlarını elbette ki çocuklar oluşturuyor. Yüzünden tebessümü eksik etmeyen Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kısa sürede çocukların gönlünü kazanmayı bildi. Gördüğü her çocuğun yanına giden Karaçanta’ya şimdi ise çocuklar koşmaya başladı. Her çocuğun gönlünü alan, onları dinleyen, çikolata ikram eden, boyunlarına sarılıp canlaşan Karaçanta’ya çocuklardan candan bir geri dönüş oluyor. Karaçanta’nın bugünkü kent gezisinde de aynı görüntülere rastlandı. Gören çocuklar koşarak başkanın boynuna sarıldılar ve aralarında oluşan gönül köprüsünde mutlu dakikalar yaşadılar. Umutları gözlerinden okunan geleceğin bugünkü miniklerine Karaçanta’dan önemli mesajlarda verildi. “Onlar bizim geleceğimiz. Onlar için ne yapsak azdır” diyen Karaçanta, “Çocuklara dayanamıyorum, çocuklar bizim yarınlarımız, geleceğimiz. Onlara hak ettikleri değeri vermeliyiz. Onların omuzlarında bir yerlere geleceğiz. O nedenle ben çocukları çok önemsiyorum. Onların eğitimi de benim için çok önemlidir. Çok seviyorum, o içten gelen bir şey. Çocuk gördüm mü dayanamıyorum.” diye konuştu. kha

Önceki ve Sonraki Haberler