ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım Kars'ta

ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım Kars'ta

ÇSGB Müsteşar Yardımcısı Ayrım ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ programı kapsamında Kars’a geldi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’da kamuoyuna duyurduğu “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında bir kez daha Kars’ta gelerek çalışmalarına devam etti.

Serhat Ayrım’a SGK Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Biçer ile SGK İş Teftiş Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Nejat Güneri de eşlik etti.

Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım, Kars Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Abdülkadir Ayluçtarhan, İŞKUR Kars İl Müdürü Yusuf Bulut, SGK Personeli Çetin Erboğa ve Necmi Çağlar ile birlikte Kars Ticaret Borsası Başkanı İsmet Çelik ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Fahri Ötegen’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

SİTE TELEKOM ÇAĞRI MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım daha sonda beraberindeki heyet ile 130 kişiye istihdam sağlayan Site Telekom isimli çağrı merkezini de ziyaret ederek, Genel Koordinatör Şahin Aydın ve çalışanlar ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdi.

Şahin Aydın'dan Kars’taki çalışma hayatı hakkında bilgi alan Ayrım, Gazetemize yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Mili Seferberlik" ilan etmesinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da 6 Ocak 2017 tarihinde Konya’da açıkladığı "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” programı kapsamında, Kars’a ikinci defa geldiklerini söyledi. Bu kapsamda 81 ile tek tek giderek SGK ve İŞKUR İl Müdürlüklerini ziyaret ederek kurum müdürleri ve personelle ayrıca işverenler ve odalar ile esnafı ziyaret ettiklerini söyledi.

UDH BAKANI AHMET ARSLAN, KARS İÇİN BÜYÜK BİR ŞANSTIR

Bugünde Kars’a ikinci kez gelerek çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Ayrım, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Kars için son derece önemli olduğunu söyledi.

Bakan Arslan’ın Kars ile birlikte Ülkemiz için de çok değerli bir bakan olduğuna vurgu yapan Ayrım: “Çalışma Hayatında Milli Seferberlik” Projesi kapsamında ikinci kez memleketim Kars’a gelerek SGK ve İŞKUR müdürlerimiz ile bir araya geldik. Ticaret Borsası ile Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret ettik. Çok sayıda istihdam sağlayan işyerlerimizi de ziyaret edip işverenler ve çalışanlarla ile de bir araya gelerek çalışmalar yürütüyoruz. Kars ta diğer illerimiz gibi her şeyin en güzelin layıktır. Bakanlık olarak elimizden geleni yapıyoruz. Yetkili arkadaşlarımızla Kars’ta sorunları yerinde görmek, SGK ile İŞKUR ile beraber ortak hareket ederek durum değerlendirmesi yapacağız. SGK ve İŞKUR teşviklerimizi buradaki yatırımcılara anlatacağız. Amacımız burada sorunları yerinde görüp, tespitlerimizi yapacağız. Tutacağımız raporları Sayın Bakanımıza ileteceğiz. Ben de bir Karslı hemşeriniz olarak burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

Müsteşar Yardımcısı Serhat Ayrım ve beraberindeki heyet, daha sonra esnaf ve kurum ziyaretlerine devam ederek çalışmalarını sürdürdü. 

csgb-mustesar-yardimcisi-serhat-ayrim-karsta-(1).jpgcsgb-mustesar-yardimcisi-serhat-ayrim-karsta-(2).jpgcsgb-mustesar-yardimcisi-serhat-ayrim-karsta-(3).jpgcsgb-mustesar-yardimcisi-serhat-ayrim-karsta-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler