Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İftarda Vatandaşlarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İftarda Vatandaşlarla Buluştu

Iğdır Valiliği tarafından düzenlenen iftarda Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Özlem Zengin, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bir düğün salonunda düzenlenen yemeğe Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Özlem Zengin, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İftar yemeğinin ardından vatandaşlara seslenen Zengin, böylesine sıcak bir ortamda bulunmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Pek çok ibadet gibi Ramazan Ayı’da aslında sadece kendi iç dünyamıza dönerek baktığımız günler olduğuna vuru yapan Zengin, “Biz bu günlerde yeniden insan olmayı hatırlıyoruz, yeniden kendi ruhumuzdaki hataları görmeyi hatırlıyoruz ve kendi ruhumuzdan yola çıkarak ilimize, ülkemize ve dünyaya dair yeni cevaplar arıyoruz. Bu anlamda bugün Iğdır ilimizin misafiriydik, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan adına biz bugün Iğdır’a geldik. Onun selamıyla, muhabbetiyle sizlerin yanınıza geldik. Özellikle Ramazan gününde, bu memleket için bulundukları her yerde şu anda dağlarda, tepelerde ülkemizi savunmak için bulundukları yerlerde belki çok az şeyle iftar eden, bu ülkeyi savunmaya gayret eden askerlerimizi, polislerimizi dua edip ve şehitlerimizi anarak onlara bu iftar sofralarında fatiha okuyarak konuşmamı tamamlıyorum" dedi.

Vali Alpman ise, katılımından dolayı Zengin’e ve vatandaşlara teşekkür etti. İftar programı İl Müftüsü Cüneyt Kulaz’ın okuduğu dualarla son buldu.

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber