Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin Iğdır Üniversitesini Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin Iğdır Üniversitesini Ziyaret Etti

Başdanışman Zengin’in kendisini ziyaret etmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Rektör Yılmaz, Iğdır Üniversitesi’nin gelişimi hakkında bilgi verdi.

Iğdır Üniversitesi’nin öncülüğünde düzenlenen "Yeni Anayasa Yeni Türkiye" konulu konferansa konuşmacı olarak katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin, konferans sonrası Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Ağrı Dağı’nın eteğinde kurulan Suveren Kampüsü ile ilgili bilgi veren Rektör Yılmaz, Iğdır Üniversitesi’nin 7 fakülte, 2 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 2 yüksek lisans eğitimi veren enstitüsü ve 7 araştırma merkezi şuanda eğitim verdiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Özlem Zengin de Rektör Yılmaz’ın kendisine göstermiş olduğu misafirperverlikten ötürü memnun olduğunu belirterek, Iğdır Üniversitesi’nde yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını ve bu çalışmalarda büyük bir özveri ile çalışan Rektör Yılmaz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Başdanışman Zengin, daha sonra inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam eden Iğdır Üniversitesi Camii’nde incelemelerde bulundu. Yaklaşık 2 saat süren ziyaretin sonunda Rektör Yılmaz, Başdanışman Zengin’e ve beraberindeki heyete çeşitli hediyeler takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler
Iğdırhaber