Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars Belediye Başkan Adayını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kars Belediye Başkan Adayını açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde Kars Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kars Belediye Başkan Adayının Eski İl Başkanı Avukat Ensar Erdoğdu olduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha sonra Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Necati Dallı, Gençlik Kolları Başkanı M. Emin Haliloğlu ve Kadın Kolları Başkanı Sevim Arslanoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

cumhurbaskani-erdogan-kars-belediye-baskan-adayini-acikladi-(2).jpgcumhurbaskani-erdogan-kars-belediye-baskan-adayini-acikladi-(3).jpgcumhurbaskani-erdogan-kars-belediye-baskan-adayini-acikladi-(4).jpgcumhurbaskani-erdogan-kars-belediye-baskan-adayini-acikladi-(5).jpgcumhurbaskani-erdogan-kars-belediye-baskan-adayini-acikladi-(1).jpgcumhurbaskani-erdogan-kars-belediye-baskan-adayini-acikladi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler