Cumhuriyet'in Çelikleri Yürüyüşte!

Cumhuriyet'in Çelikleri Yürüyüşte!

Kars'ta Özel Çelik Başarı İlkokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Şiirler ve marşlar okuyan minikler yine ellerindeki Türk bayraklarıyla marşlar eşliğinde yürüyüş yaptılar.

Cumhuriyet'in Çelikleri Yürüyüşte!

Kars’ta Özel Çelik Başarı İlkokulu öğrencileri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı. Şiirler ve marşlar okuyan minikler yine ellerindeki Türk bayraklarıyla marşlar eşliğinde yürüyüş yaptılar.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 90. Yılı dolayısıyla okul bahçesinde düzenlenen kutlamalar saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Türk bayraklarıyla okul bahçesini renklendiren öğrenciler şiir ve marşlarıyla ortamı coşturdular.

Okulun Sosyal Bilgiler Öğretmeni Okan Avşar’ın günün anlam ve önemini belirtir konuşmasının ardından 3/A sınıfı öğrencilerinden Hakan Balcı, 7/A sınıfı öğrencilerinden Arda Kopal ve 4/A sınıfı öğrencilerinden Birsu Kurugül “Cumhuriyet” şiirlerini okudular. Ardından da müzik öğretmeni Erhan Mert’in hazırlamış olduğu “Cumhuriyet Korosu” dinletisi sunuldu. Alkış ve coşkunun had safhada olduğu etkinlik yürüyüşle devam etti. Okul flaması ve bayrağı öncülük ettiği yürüyüşte renkli görüntüler yaşandı. Miniklerin gür sesleriyle okuduğu marşlar eşliğindeki yürüyüş, Kafkas Üniversitesi Rektörlük yolundan TEDAŞ Müdürlüğü önüne kadar devam etti.

Öğrenciler Cumhuriyet bayramını kutlamanın sevinç ve heyecanını yaşadıklarını belirttiler.

Yürüyüşün ardından öğretmenlerin kontrolünde okullarına dönen öğrenciler daha sonra evlerini yolun tuttular.

 

Önceki ve Sonraki Haberler