Darıca’dan Kars’a Plaket

Darıca’dan Kars’a Plaket

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren Darıca Kars İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya teşekkür plaketi takdim etti.

Darıca’dan Kars’a Plaket

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde faaliyet gösteren Darıca Kars İli ve İlçeleri Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Geçtiğimiz gün İstanbul Kaynarca’da düzenlenen Kars Azerbaycan Kültür ve Dayanışma tanışma programına katılan Karaçanta, dernek yetkililerine teşekkür etti.

Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin, ”Darıca’da düzenle Şehirler ve Kültürler kaynaşmasında bu yıl ilk defa bizde Darıca’daki Karslılar olarak katıldık ve Kars’ımızı en iyi şekilde tanıtma fırsatı bulduk. Bir çok hemşehrilerimizi gecemizde ağırladık. Sayın Kars Belediye Başkanımız Murtaza Karaçanta’yı da gecemize davet ettik, fakat yoğun programından dolayı katılamamıştı. Bizlerde bu akşamki programa katılan başkanımıza plaketiniz dernek yönetimi olarak takdim ettik” dedi.

Katılımın yoğun olduğu Kars ve Azerbaycan tanışma gecesinde davetliler halaylar eşliğinde doyasıya eğlendiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler