Deluxe Vip Güzellik Merkezi’nin Kars Şubesi açıldı

Deluxe Vip Güzellik Merkezi’nin Kars Şubesi açıldı

En önemli ilkesi müşteri memnuniyetini ön planda tutmak olan Deluxe Vip Güzellik Merkezi’nin Kars Şubesi Faikbey Caddesi’nde hizmete açıldı.

Volkan KARABAĞ

Karabağ Otel karşısı, Enderbey ve İmaj Bayan Kuaför üstünde hizmete açılan Deluxe Vip Güzellik Merkezi Kars Şubesi’nde açılışa % 25 indirim kampanyası başlatıldı.

“Dünya kadınla, kadın bakımla güzeldir” düsturunu kendisine ilke edinen Deluxe Vip Güzellik Merkezi Kars Şubesi’nde aradaki farkı görmek için deneme atışları ücretsiz gerçekleştiriliyor.

Deluxe Vip Güzellik Merkezi Kars Şubesi’nde Buzz Epilasyon, Mikroblading, Hydrafacial, Cilt Yenileme, Fitness, Cilt Bakımı, Buz Epilasyon ve Kiprik Lifting, elden taksit imkanı ve % 100 müşteri memnuniyeti ile tüm Karslılara hizmet veriyor.

Kars İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan tüm pandemi tedbirlerinin uygulandığı Deluxe Vip Güzellik Merkezi Kars Şubesi’ne 0552 800 36 04 ve 0474 223 04 17 numaralı telefondan rezervasyon için ulaşabilirsiniz.

Deluxe Vip Güzellik Merkezi hakkında;

Deluxe VİP Güzellik Merkezi ilke edindiği “kusursuzluğa” ulaşma çabasıdır. Salonumuz kendi dalında en iyisini sunmak için yola çıkmış ve kısa süre içerisinde bunları gerçekleştirmiştir.

İçerisinde bütün üniteleri bir arada bulunduran kuruluşumuz,uzman kadrosuyla hizmetlerini başarı ile sürdürmektedir. Deluxe Vip Güzellik Merkezi, başarılı olmak için müşterilerine daima yüksek kaliteli, yüksek performanslı ürünler sunmanın gereğine inanmıştır. Bu amacından dolayı en iyi ürünleri tecrübeli kadrosu ile sizlerin hizmetine sunmaktadır. Türkiye’nin bir çok ilinde salonlarımızda; uzun yıllara dayanan eğitimi, bilgi birikimi ve aynı sektördeki iş tecrübesiyle Müşteri Odaklı doğru ve kaliteli bir hizmet vermektedir. Bu anlayışın benimsendiği sektörümüzde, profesyonel, yaratıcı, modaya endeksli ve eğitimli kadrosuyla; güzelliğine önem veren ve kozmetik ürünlerinin kullanımının yararına inanan tüketicilere en kısa yoldan ve doğru bir biçimde ulaşmayı hedefleyerek misafirlerimizin rahat ve huzur bulabileceği bir salon ambiyansı oluşturmaktayız. Avrupa Birliğinin yeni dönemdeki yüksek standartlara uygun son sistem, teknolojiye sahip cihazlarımızla ve uzman kadromuzla siz seçkin müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Deluxe Vip Güzellik Merkezi olarak en önemli ilkemiz müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktır.

deluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(14).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(15).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(7).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(8).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(2).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(3).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(1).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(9).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(10).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(11).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(12).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(13).jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(6)-001.jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(4)-001.jpgdeluxe-vip-guzellik-merkezi’nin-kars-subesi-acildi-(5)-001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler