Demokrasi Nöbetçilerine Polis Eşlerinden İkram

Demokrasi Nöbetçilerine Polis Eşlerinden İkram

15 Temmuzdan bu yana Susuz ilçe merkezinden başlayarak İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan Susuzlu vatandaşlar demokrasi nöbetine devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci önderliğinde her gün düzenli olarak konvoy ve halk yürüyerek ilçe emniyet binası önüne geliyor. Burada İlçe Müftüsü Yusuf Bektaş tarafından birlik beraberlik ve vatan müdafaası ve şerlerin def-i için yapılan dua sonrası gecenin ilerleyen geç saatlerine kadar susuz halkı nöbet tutuyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde demokrasi nöbetine katılan Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Susuz Belediye Başkanı Murat Uray İlçe Müftüsü Yusuf Bektaş İlçe Emniyet Müdürü ve diğer katılımcılara Polis eşlerince çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Demokrasi nöbetine yağmur soğuk demeden katılan bayan ve erkek katılımcılara polis eşlerince destek olmak amacıyla hamur işi ve yöresel tatlardan oluşan çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İlçe emniyet müdürlüğü binasında demokrasi nöbeti tutanlara polis eşlerince yapılan ikramlar susuz halkı tarafından memnuniyet ile karşılanırken; demokrasi nöbetine Kars’tan katılanlarda vardı.

Memleketleri olan Susuz ’da ki demokrasi nöbetine destek veren Kars Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Urlunç, Öğretmenevi Müdürü Emre Okan Bayramoğlu, Çalışma ve İş Kur Müdür Yardımcısı Bülent Bulut, Kafkas Haber Ajansı Yazarımız Muhammed Şamil Kafkasyalı ve Defterdarlık Vergi Uzman Mustafa Uzgur yapılan ikramlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Demokrasi nöbetinin sıcak bir ortamda samimi bir havada halk, memur, emniyet güçlerinin kaynaşmasına vesile olduğu gözlerden kaçmadı.

demokrasi-nobetcilerine-polis-eslerinden-ikram-(1).jpgdemokrasi-nobetcilerine-polis-eslerinden-ikram-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler