Deniz, Değerlendirmede Bulundu!

Deniz, Değerlendirmede Bulundu!

KAĞIZMAN’IN 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MASAYA YATIRILDI

Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, 2014-2015 eğitim-öğretim yılında Kağızman’ın eğitim kalitesinin yükseldiğini ve birçok projeyi hayata geçirerek meyvelerini aldıklarını belirtti.

Düzenlediği bilgilendirme toplantısında değerlendirmelerde bulunan Kağızman Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, 28 ortaokulda TEOGS kursu ile 4 orta öğretim kurumunda ise YGS-LYS kursları açtıklarını söyledi.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında Kağızman’da önemli başarılara imza attıklarını ifade eden Deniz, “28 Ortaokulumuzda TEOGS kursu,4 Ortaöğretim kurumumuzda YGS-LYS kursu açtık. Bu kurslara katılan öğrencilerimize hazırlık materyali verdik. Deneme sınavları yaptık. Öğrencilerin motivasyonu için idareci ve öğretmenlerle toplantılar yapıldı. Okullarımızın katıldığı OKAP projesini yürüttük. 56 Okulumuzda onarım ve bakım yaptık. Çalışanlarımızla ilgili moral toplantıları ve mevzuat bilgilendirmesi yaptık. Okul sergileri, şiir dinletileri, folklor gösterileri, okuma bayramı, kutlu doğum programları yaptık. SODES, SERKA ve AB projeleri yaptık. METEM ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca finanse edilen sivil toplum kuruluşu Saki Eğitim Derneği’nce yürütülen projeyi uyguladık. Bin 543 öğrencimize taşımalı eğitim hizmeti sunduk. Valimiz Günay Özdemir’in himayelerinde yürütülen “Huzurlu Toplum, Huzurlu Okul” projesini uyguladık” dedi.

“2014-2015 SPORTİF BAŞARILARA İMZA ATTIK”
Kağızman’da öğrencilerin sportif etkinliklerde çok önemli başarılara imza attıklarını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrail Deniz, “Atatürk Ortaokulu Küçük erkekler voleybol il şampiyonu. Küçük erkekler voleybol bölge şampiyonu. Voleybol küçük erkekler Türkiye 16., Şehit Refik Cesur Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol il şampiyonu, Küçük erkekler futbol il şampiyonu,Yıldız Erkekler Voleybol il şampiyonu oldu. Kağızman Anadolu Lisesi Genç Erkekler Voleybol İl Şampiyonu, Genç Erkekler Voleybol bölge Şampiyonu, Genç Erkekler Voleybol Türkiye 16. Lığı kazandı. Mustafa Yalçın Ortaokulu Yıldız Kızlar Voleybol İl şampiyonu oldu. Şair Hıfzı Ortaokulu Yıldız Erkekler Hentbol İl Şampiyonu oldu. Çayarası Ortaokulu Yıldız kız ve yıldız erkekler masa tenisi il şampiyonu oldu. Ortaköy Ortaokulu Küçük kızlar masa tenisi il şampiyonu oldu. Çeşitli kategorilerde yarışmalar yaparak ödüller verdik” diye konuştu.

Deniz, OKAP Okul Kalitesinin Artırılması Projesi 2014-2015 Öğretim yılında ilk üç dereceye giren okullar ile birlikte öğrencilerin aldıkları başarıları şöyle sıraladı:
1.Mustafa Yalçın İlköğretim Okulu 2. Halime Arslan İlkokulu 3. Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi

BİRİNCİ DÖNEM TEOGS PUANLAMA SIRALAMASI:
1.Kötek Şehit Taner Seloğlu Ortaokulu 2.Donandı Tillik Ortaokulu 3.70.Yıl Ortaokulu

İKİNCİ DÖNEM TEOGS PUANLAMA SIRALAMASI:
1.70.Yıl Ortaokulu 2.Kötek Şehit Taner Seloğlu Ortaokulu 3.Denizgölü Ortaokulu

TUBİTAK BU BENİM ESERİM PROJESİ:
Kağızman Yatılı Bölge Ortaokulu İlimizi temsilen Erzurum Bölge yarışmasında aldığı başarı ile ilimizi Ankara’da başarı ile temsil ederek iyi dereceler almıştır.

deniz,-degerlendirmede-bulundu!-(1).jpgdeniz,-degerlendirmede-bulundu!-(2).jpgdeniz,-degerlendirmede-bulundu!-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler