Deniz Feneri Kars’ta 100 aileye gıda kolisi dağıttı

Deniz Feneri Kars’ta 100 aileye gıda kolisi dağıttı

Deniz Feneri Derneği 23 yıldır sürdürdüğü yardımlarına devam ediyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

“İşimiz Sadece İyilik” anlayışıyla; din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmadan yurt içi ve yurt dışı yardımlarda bulunan Deniz Feneri Derneği, Türkiye ve Dünyanın 65 ülkesine 7 milyon ihtiyaç sahibine gıda, giyim, barınma, nakit ve afet yardımı ulaştırdı.

Deniz Feneri Derneği’nin Ramazan ayında başlattığı “41 ilde 41.000 Aileye Gıda” projesi kapsamında Kars’ta da ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda kolileri dağıtıldı.

Deniz Feneri yetkilileri, gıda kolilerinin bir kısmının yıllardan beri dernekten yardım yaptığı ailelere, bir kısmının ise yeni başvuruda bulunulmuş ve sosyal inceleme sonucu ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilmiş ailelere teslim ediliyor. Dağıtılan gıda kolileri, 5 kişilik bir ailenin bir aylık ihtiyacını karşılayacak malzemeleri içeriyor.

deniz-feneri-kars’ta-100-aileye-gida-kolisi-dagitti-(1).jpgdeniz-feneri-kars’ta-100-aileye-gida-kolisi-dagitti-(2).jpgdeniz-feneri-kars’ta-100-aileye-gida-kolisi-dagitti-(3).jpgdeniz-feneri-kars’ta-100-aileye-gida-kolisi-dagitti-(4).jpgdeniz-feneri-kars’ta-100-aileye-gida-kolisi-dagitti-(5).jpgdeniz-feneri-kars’ta-100-aileye-gida-kolisi-dagitti-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler