Deniz Feneri Kars’ta

Deniz Feneri Kars’ta

Deniz Feneri, Kars’ta 60 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunacak.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Deniz Feneri Doğu Anadolu Temsilciliği Derneği yetkilileri ve Deniz Feneri Kars İl Gönüllüsü Faik Murat Önalan’ın ortaklaşa çalışmalarıyla ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmak için Kars’ta, 2 günlük çalışma yapıldı. Yapılan çalışma kapsamında maddi durumu yetersiz ailelere gıda malzemesi dağıtılıyor.

Dernek yetkilileri, daha önceden belirlenen maddi durumu yetersiz ailelerin evlerine giderek gıda ve ailelerin diğer ihtiyaçları doğrultusunda yardımda bulunuyor. Bu ailelerin bir kısmına yıllardır her ay gıda ve ihtiyaçları doğrultusunda diğer yardımların yapıldığı belirtildi. Yardım çalışmaları 2 gün sürecek.

İhtiyaç sahibi aileler, kendileri ya da komşuları tarafından derneğe bildiriliyor. Sosyal inceleme konusunda eğitim almış Deniz Feneri gönüllüleri de bu aileleri yoksulluk tespiti için evlerinde ziyaret ediyor. Onların hazırladığı sosyal inceleme raporlarına göre dernek yardımın miktarı ve süresini belirliyor. İhtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar arasında gıda, giyecek, sağlık, eşya, eğitim ve temizlik ürünleri bulunuyor.

Kars’ta yapılan çalışmada 60 ihtiyaç sahibi aileye yardımda bulunacağı belirtildi.

deniz-feneri-kars’ta-(1).jpgdeniz-feneri-kars’ta-(3).jpgdeniz-feneri-kars’ta-(4).jpgdeniz-feneri-kars’ta-(5).jpgdeniz-feneri-kars’ta-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler