DenizBank Arpaçay Şubesi Hizmete Girdi

DenizBank Arpaçay Şubesi Hizmete Girdi

Türkiye’nin 81 ilindeki yaygın şube ağıyla bankacılık hizmeti veren son yıllarda ise tarım bankacılığı konusunda üretici ve çiftçilere büyük destek sağlayan DenizBank, Kars/Arpaçay Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılış törenine Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, DenizBank Başkent-2 Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, DenizBank Tarım Bankacılığı Grup Müdürü Serhan Hacısüleyman, daire ve kurum amirleri, Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri, Dernek, Oda ve Borsa Başkanları, muhtar ile vatandaşlar katıldı.

Programda açılış konuşması yapan DenizBank Başkent-2 Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü gibi anlamlı günde bir bayan müdiremizin hizmet vereceği Arpaçay şubesi açmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Kars’ ta 5.nci şubeyi açarak Kars’a verdikleri öneme vurgu yaptı. Kurtoğlu konuşmasını, katılım gösteren herkese teşekkürlerini ileterek sonlandırdı.

Programda konuşan Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay’da; Tarım Bankacılığı konusunda çiftçilere desteğini esirgemeyen DenizBank’ın ilçelerine şube açmasından dolayı memnuniyet ile büyüyen ve gelişen Arpaçay’a olan güvene vurgu yaptı. Şubenin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde girmesinden ötürü ayrıca memnuniyetini ifade eden Altay, katılımcıların ve tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Programda son olarak konuşan Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç’ta 18 Bin nüfusu olan Arpaçay’da hizmete giren DenizBank Şubesinin hayırlı olması dileği ile emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Koç konuşmasının ardından, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, DenizBank Başkent-2 Bölge Müdürü Ahmet Kurtoğlu, DenizBank Tarım Bankacılığı Grup Müdürü Serhan Hacısüleyman, DenizBank Arpaçay Şube Müdürü Tuba Yokuş Karakoç ve diğer protokol ile birlikte kurdele keserek DenizBank Arpaçay Şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Vatandaşlar ilk günden bankaya yoğun ilgi göstererek, banka personellerinden hizmetleri hakkında bilgi aldılar.

denizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(1).jpgdenizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(2).jpgdenizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(3).jpgdenizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(4).jpgdenizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(5).jpgdenizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(6).jpgdenizbank-arpacay-subesi-hizmete-girdi-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler