Denizcilik ve Kabotaj Bayramının Yükü Arpaçay Belediyesinde Kaldı!

Denizcilik ve Kabotaj Bayramının Yükü Arpaçay Belediyesinde Kaldı!

Haftası sonu Kars-Ardahan sınırında kalan Çıldır Gülünde düzenlenen Denizcilik ve Kabotaj Bayramının tüm yükü Arpaçay Belediyesinde kaldı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars’ta ilk kez düzenlenen ve yüzlerce misafire ev sahipliği yapan Çıldır Gölünde Denizcilik ve Kabotaj Bayramı sonrası çevre kirliliği yaşandı. Çok sayıda piknikçinin katıldığı Denizcilik ve Kabotaj Bayramı sonrası çöp konteynırları yetersiz kalınca çöpler etrafa dağıldı.

Yaşanan çevre kirliliğine Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay duyarsız kalmayarak ekiplerini görevlendirdi. Arpaçay ilçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta olan Çıldır Gölünün temizlik işi Arpaçay Belediyesine bağlı ekipler tarafından yapıldı.

Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Kışın buz tutarak atlı kızak turlarının yapıldığı yer olarak anılan Çıldır Gölünün, yazın su sporları ve mesire alanı olarak kullanıldığını, şimdi ise Kars’ın Denizi adıyla anıldığı bu günlerde bu bölgenin çevresinin çöpleriyle bu şekilde kalmasına seyirci olamadıklarını ve gerekeni yaptıklarını ifade etti.

denizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(1)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(2)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(3)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(4)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(5)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(6)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(7)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(8)-001.jpgdenizcilik-ve-kabotaj-bayraminin-yuku-arpacay-belediyesinde-kaldi!-(9).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler