Dersler Bitti Tatil Başladı!

Dersler Bitti Tatil Başladı!

Tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de okul öncesi, ilköğretim ve liselerde okuyan öğrenciler sabah erken saatlerde bu dönem son kez okullarına gelerek karnelerini almanın heyecanını yaşadı.

Kars Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, ilçeye bağlı Küçükçatma köyünde dönemin çalan son zil sesiyle 3 aylık tatile giren öğrencileri karne heyecanlarında yalnız bırakmayarak düzenlenen karne törenine katıldı. Kaymakam Erdem ders maratonunu bitirerek tatile giren öğrencilere de getirdiği çeşitli karne hediyelerini verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı ve Halk Eğitim Müdürü Önay Akbaş da törende velilerle birlikte çocuklarının mutlu günlerini paylaştılar.

Okulların yaz tatiline girmesi nedeniyle açıklama yapan Kaymakam Faruk Erdem; uzun ve yorucu bir eğitim öğretim döneminin ardından öğrencilerin yıl boyunca derslerinde olduğu kadar düzenlenen müsabakalarda da çeşitli başarılara imza attıklarını ve uzun bir tatili hak ettiklerini belirtti. Kaymakam Erdem, verilen karnelerin öğrencilerin olduğu kadar velilerimizin de karnesi olduğunu ve bu bağlamda zayıfı olan öğrencilerimizin ve velilerinin üzülmemelerini söyledi. Erdem ayrıca, bir dönemin yükünü çeken öğretmenlerin de yaptıkları özverili çalışmalara teşekkür ederek, “Öğretmenlerimiz de fedakarca ve gayretli bir şekilde çalışarak gerek akademik anlamda gerekse de sosyal faaliyet anlamında öğrencileri iyi bir şekilde yönlendirdiler. İlçemizin ortak sınavlarda yükselen grafiği de bunu gösteriyor. Ben kendilerine aileleri ile mutlu ve keyifli bir tatil diliyorum. Eğitim-öğretime katkıları için de teşekkür ediyorum.” dedi.

dersler-bitti-tatil-basladi!-(1).jpgdersler-bitti-tatil-basladi!-(2).jpgdersler-bitti-tatil-basladi!-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler