Destek Hergün Çığ Gibi Büyüyor!

Destek Hergün Çığ Gibi Büyüyor!

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz,” dedi.

Kars Belediyesinin düzenlemiş olduğu 'Bir el de sen uzat'  Yardım kampanyasına destek hergün çığ gibi büyüyor.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, ihtiyaç sahipleri için, içerisinde çeşitli gıda, giysi ve temizlik maddeleri bulunan yardım paketlerini fakir ve muhtaçların yaşamlarına destek vermek amacıyla, kurmuş olduğumuz gıdave giysi bankasında dağıtımını gerçekleştiriyoruz.

Başkan Karaçanta, 350  dar gelirli aileye yardımların ulaştığını, yardımların devan ettiğini ve  içerisinde çeşitli gıda ve temizlik maddelerinin bulunduğu paketlerin, önceden belirlenen programla aralıksız olarak dağıtımının sürdüğünü, ihtiyaç sahibi ailelerin puanlamasına ve ihtiyaç durumuna göre dağıtımların ayda 2 ya da 3 kez yapıldığını bildirdi.

Başkan Karaçanta, başlattıkları çalışmaların, “Dar gelirli ve mağdur durumdaki insanlarımıza destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Onların yalnız olmadıklarını bizim yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz ve göstereceğiz. Bu çerçevede sürdürdüğümüz dar gelirli insanlarımıza gıda, giysi ve temizlik maddesi yardımlarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 BAŞVURULAR YERİNDE DE İNCELENİYOR

Yerinde inceleme memurlarımız, her gün sistemin aciliyet ve ikametgah bilgilerine göre düzenlediği adreslere giderek, gerekli araştırmaları yapıyor. Memurların verdiği olura göre de başvuru sahibi yardım almaya hak kazanıyor.

TÜRKİYE’NİN HER NOKTASINDAN YARDIMLAR GELİYOR

Kars Belediyesi, 'Bir el de sen uzat' yardım kampanyası çerçevesinde belediyeye ulaştırılan yardımları dağıtmaya başladı. Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'nın start verdiği, ihtiyaç sahiplerine gıda ve giyim konusunda yardım kampanyasına Türkiye'nin her noktasından Karslılar destek veriyor. Karslı esnaflarımızda gerekli duyarlılığı göstererek desteklerini esirgemiyorlar.

Kars'ın Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta yardım kampanyasına Kars'ın dışında İstanbul, Ankara, Aydın, İzmir, Bursa'dan bir çok hemşehrilerinin sahip çıktığını söyledi.

KARSLILARIN DESTEĞİ MEMNUN ETTİ

Yardımların halen daha devam ettiğini aktaran Başkan Karaçanta, " Özellikle Karslı hemşehrilerimizin bu konuya duyarlı olmaları bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir." dedi.

Kampanyanın devam edeceğini anlatan Başkan Karaçanta, "Yardım kampanyamızı dahada artırarak devam ettireceğiz. En önemli şey buradaki hemşehrilerimizi asla teşhir etmeden, gerekli işlemleri yaparak, yardımlarımız dağıtılacak. Çünkü bizim için hemşehrilerimizin onuru gururu her şeyden daha önemlidir." ifadelerini kullandı.

YARDIMLARINIZİ BİZE ULAŞTIRIN

Belediye’nin ‘Bir El de Sen Uzat’ yardım kampanyasına tüm hayırsever vatandaşların destekleri beklenirken, yardım kampanyasına destek olmak isteyenler,

“KARS BELEDİYESİ HESAP NO- IBAN: TR340001 2009 4800 0007 0000 10, HALK BANKASI” hesap numarasına veya Yusuf Paşa Mahallesi Karadağ Caddesi Kars Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü adresine yardımlarınızı gönderebilirsiniz.

destek-hergun-cig-gibi-buyuyor!-(1).jpgdestek-hergun-cig-gibi-buyuyor!-(3).jpgdestek-hergun-cig-gibi-buyuyor!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler