Destek Olmuyorsanız, Köstek Olmayın

Destek Olmuyorsanız, Köstek Olmayın

Kars Belediyesi kara kış yüzünü göstermeden asfalt çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Belediye, bu defada yıllardır yapılması beklenen üniversite Yolu olarak bilinen P. Komando Çvş. Yusuf Tanboğa Caddesini asfaltlamaya başladı.

Asfalt çalışmaları devam ettiği sırada bazı vatandaşların duyarsızlıkları gözlerden kaçmadı. Belediye asfalt ekipleri tarafından yolu trafiğe kapatarak yol yapım çalışması uyarısı ve şeridi çekilmesini umursamadan yeni yapılan asfaltın üstünden araçlarıyla geçen bazı vatandaşları gören duyarlı bir vatandaş ise kullandığı vinçi o caddenin köşesine çekerek trafik akışını engelledi.

Fen İşleri Müdürü Murat Bilgir de, asfalt çalışması yapıldığı sırada duyarsız vatandaşların trafik akışını engellemek için yol boyunca koşarak trafiği engellemeye çalıştı. Bu duyarsızlığa sitem eden Bilgir, “Biz hizmet etmek için gece-gündüz çalışıyoruz. Ancak bazı vatandaşlarımız ise bize destek yerine köstek olmaya çalıştığı gibi bazı vatandaşlarda belediye ekiplerine destek veriyor.  Lütfen bu tarz davranışlardan vazgeçelim” dedi.

Öte yandan Müdür Bilgir yaptığı açıklamada, Kars Belediyesinin bu yıl içerisinde il merkezinde yaptığı asfaltın yaklaşık 26 kilometreyi bulduğunu ve mevsim şartları el verirse çalışmaların devam edeceğini söyledi.

destek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(4).jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(3).jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(9).jpg

destek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(8).jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(7).jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(6).jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(5).jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(2)-001.jpgdestek-olmuyorsaniz,-kostek-olmayin-(1)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler