Devlet Millet El Ele Gönül Gönüle

Devlet Millet El Ele Gönül Gönüle

SARIKAMIŞ EMNİYETİNDEN “DEVLET MİLLET EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE” PROJESİ

Devlet Millet El Ele Gönül Gönüle

-SARIKAMIŞ EMNİYETİNDEN “DEVLET MİLLET EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE” PROJESİ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Sarıkamış ilçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği’nin başlattığı proje çerçevesinde 100 aileye kışlık giysi ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Sarıkamış ilçe merkezinde maddi durumu iyi olmayan 100 aileye, kışlık, mont, ayakkabıdan oluşan giysi paketleri ile öğrenciler için kırtasiye malzemesi Emniyet Müdürlüğü Salonu’nda teslim edildi.

İlçe Emniyet Müdürü Raşit Çilingir, Toplum Destekli Polislik projelerinin vatandaşlarca çok olumlu karşılandığını söyledi.

Bu tür sosyal etkinliklerle halkla iç içe onların ihtiyaçlarına katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Raşit Çilingir, ”İl Emniyet Müdürümüz Faruk Karaduman’ın koordinesiyle ihtiyaçlı vatandaşlarımıza küçük de olsa çeşitli hediye paketleri verdik.Bizler emniyet mensupları olarak vatandaşlarımızın yalnızca  huzur,güveninden sorumlu değiliz.Onların dertleriyle,sıkıntılarıyla,ihtiyaçlarıyla ilgilenmek zorundayız.Bu anlamda elimizden geldiğince,imkanlar ölçüsünde her konuda desteklerimizi sürdüreceğiz”diye konuştu.

Daha sonra  hediye paketleri ailelere tek tek verildi. kha

Önceki ve Sonraki Haberler