Devletin Zirvesi Rize’de Misafir Oldu

Devletin Zirvesi Rize’de Misafir Oldu

Rize Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra ağırladığı devletin zirvesini hafta sonu uğurladı.

Rize’de geçtiğimiz günlerde bir ilk yaşandı. Devletin zirvesinde yer alan isimler aynı anda şehre gelerek misafir oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cuma ve Cumartesi günleri ağırlayan Rize aynı günlerde; TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör, Sayıştay Başkanı Recai Akyel ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, HSYK Başkan Vekili Mehmet Yılmaz, Askeri Yargıtay Başkanı Tuğamiral Ahmet Zeki Liman’a da ev sahipliği yaptı.

Misafirlerin ana uğrak yeri ise termal tesisleri ile meşhur Rize'nin İkizdere İlçesi oldu. İkizdere İlçesi’nde bulunan RİDOS Termal Otel’de konaklayan devletin ileri gelenleri Cuma akşamı burada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve bakanlar Cumartesi günü Rize’den ayrılırken diğer misafirler İkizdere İlçesi’nde termal suya girip aileleri ile birlikte doğa yürüyüşü yaparak dinlendiler. Pazar günü Ayder Yaylası’nı da ziyaret eden misafirler Rize’den memnun bir şekilde ayrıldı. 

Önceki ve Sonraki Haberler