Dezavantajlı Bireyleri Tanıma ve İhtiyaçlarını Anlama

Dezavantajlı Bireyleri Tanıma ve İhtiyaçlarını Anlama

Kars Belediyesi Sosyal Hizmetler Destekleme ve İstihdam Rehberlik Birimi Koordinatörleri İstihdam ve Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü Filiz Güven, Sosyal Hizmetler Koordinatörü Sosyolog Elif Penmek katıldığı İSKEP toplantısı verimli geçiyor.

Dezavantajlı Bireyleri Tanıma ve İhtiyaçlarını Anlama

Kars Belediyesi Sosyal Hizmetler Destekleme ve İstihdam Rehberlik Birimi Koordinatörleri İstihdam ve Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü Filiz Güven, Sosyal Hizmetler Koordinatörü Sosyolog Elif Penmek ve 12 belediye personelinin katıldığı İSKEP toplantısı verimli geçiyor.

Dezavantajlı Bireylerin Entegrasyonuna Yönelik İstihdam ve Sosyal Destek  Hizmetleri

Koordinasyon ve Uygulama Modeli Teknik Destek Operasyonu İSKEP programıyla sürüyor. 

Bu kapsamda Ankara – Limak Hotel ‘de İkinci Modül Eğitimleri yapıldı. Dezavantajlı Bireyleri Tanıma ve İhtiyaçlarını Anlama başlığıyla yapılan toplantıda; Dezavantajlı Bireylerle mülakat yapma ve onları tanıma ve ihtiyaçlarını anlama becerilerini katılımcılara kazandırma amaçlandı.

Programın üçüncü gününde de her belediyedeki 2 SSSEGU personeli ve 12 belediye personeli yer aldı.  Eğitim Katılımcıları Her grupta davet edilen belediyeden 7 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen programın ilk gününde; Tüm belediyeler için ortak hedef grup Engelli Bireyi Tanıma ve İletişim ele alındı. İkinci günde engelliler dışı belediyelerin seçtiği hedef kitle konu edinildi ve Belediyelerin hedeflediği diğer dezavantajlı grupları tanıma ve onlarla iletişim kurma imkanları masaya yatırıldı.

Üçüncü gün de ise Dezavantajlıların İhtiyaçlarını Belirleme, Mülakat yapma- Giriş Mülakatları işlendi. İkinci modül eğitimine ise Kars Belediyesi Sosyal Hizmetler Destekleme ve İstihdam Rehberlik Birimi Koordinatörleri İstihdam ve Rehberlik Hizmetleri Koordinatörü Filiz Güven, Sosyal Hizmetler Koordinatörü Sosyolog Elif Penmek ve 12 belediye personeli katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler