Digor Lisesi Ankara’da

Digor Lisesi Ankara’da

Kars Digor Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Üniversiteye hazırlık sürecinde başarılı olan Lise öğrencilerini motivasyonlarını arttırmak ve ufuklarını genişletmek amacıyla Ankara'ya götürdü.

 

Digor Lisesinde öğrenim gören öğrenciler arasından; derslerinde başarılı olan okul içindeki davranışlarında diğer arkadaşlarına örnek teşkil eden öğrenciler arasından seçilen 41 başarılı öğrenci Ankara Gezisiyle ödüllendirildi.

 

Gezi öncesi öğrencileri ağırlayan Kaymakam Fatih Özdemir, öğrencilere; Ankara’nın güzelliklerini ve geniş imkanlara sahip bir şehir olduğunu anlatarak hedeflerinin de Üniversiteyi Ankara’da okumak olması gerektiğini söyledi.

 

Digor Lisesi Müdürü İbrahim Topalşahin başkanlığındaki gezi kafilesi ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret ettiler, törenle mozoleye çelenk bıraktılar ve Kafile başkanı tarafından Anıtkabir Özel Defteri imzalandı.

 

Öğrenciler Gazi ve Bilkent Üniversitelerini rehber eşliğinde gezerek üniversiteleri tanıma ve imkanlarını yakından görme fırsatı da buldular.

 

Atatürk Orman Çiftliği ve Gençlik Parkı’nı da gezerek gönüllerince eğlendiler.

 

Gezi sonunda mutlulukları gözlerinden okunan öğrenciler kendilerine bu fırsatı veren başta Kaymakam Fatih Özdemir olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini söylediler.

 

 

KHA

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber