Digor yolunda kaza: 5 yaralı

Digor yolunda kaza: 5 yaralı

Kars Digor yolunda, izin dönüşü asker uğurlamaya giden 5 kişi, yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle meydana gelen trafik kazasında yaralandı.

 

Edinilen bilgilere göre kaza bugün öğlen saatlerinde Digor Yolunda meydana geldi. Digor’dan Kars’a asker uğurlamaya gelen 34 GC 1141 plakalı özel oto, Dağpınar Beldesi-Gülheyran Köyü asında yolun buzlu ve kaygan olması nedeniyle şarampole yuvarlandı. Kazada Mehmet Çagin, Latif Çagdavur, Serkan Çagdavur, Sinan Çagdavur ve Mehmet Emit Çagin yaralandı.
 
Kars Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan Latif Çagdavur Erzurum’a sevk edilirken, diğer yaralıların tedavileri ise sürüyor.
 
Yaralı yakınları, acemi birliği izni için Digor’a gelen ve izni bittikten sonra usta birliği tokat’a gidecek olan Serkan Çağdavur’u Kars’a götürmek için yola çıktıklarını belirterek, “Ne yazık ki Digor yolu yaz-kış aynı. Yakın düzgün yol yapılmaz kışında düzgün tuzlanmaz. Şimdi de yollar cam gibi ve tuzlama çalışması yapılmadığından akrabalarımız kaza yaptılar. Ne olacak bu Digor Yolu’nun hali?” diye dert yandılar.
(BA-BA-S) KARS (KHA)
 
 
 
 
 

Önceki ve Sonraki Haberler