Digor'da Köylüler Camii Yaptırıyor

Digor'da Köylüler Camii Yaptırıyor

Kars'ın Digor İlçesi'ne bağlı Alem Köyü'nde köylüler tarafından yaptırılan 300 kişi kapasiteli camii bitirilmesine kısa süre kaldı.

 

Alem Köyü köylüleri tarafından yaptırılan ve yaklaşık 400 bin TL.’ye mal olan 195 metre kara iç alana sahip 300 kişilik kubbeli camiinin inşaatını Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Hayırsever köylülerin bir araya gelerek köylerinde yatırdıkları camii inşaatını köylüler ile birlikte gezen Kaymakam Fatih Özdemir, ilçede bu tür hizmetlerin yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Kaymakam Özdemir; “Alem Köyü halkının böyle hayırlı bir işe vesile olarak yaptırmaları çok güzel. Ben burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemizde bu tür hizmetlerin yaygınlaştırılması gerekiyor. Böyle bir şeye öncülük ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Alem Köyü camisini köylüler birlikte inceleyen kaymakam Özdemir, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 

Köylülerle sohbet eden kaymakam daha sonra köy merkezine geçti. Burada vatandaşların hal ve hatırlarını soran kaymakam Özdemir, her türlü sorun ve sıkıntılarında kaymakamlığının kapılarının kendilerine açık olduğunu söyledi. 

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, Alem Köyü’ndeki incelemeleri tamamladıktan sonra ilçe merkezine döndü.

 

yes.20110825211306..jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler