Digor’da Samimi Buluşma

Digor’da Samimi Buluşma

Digor halkının ve esnafının AK Parti Milletvekillerine ve Belediye Başkan adayı Nebi Kerenciler'e gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi dikkat çekti.

Digor’da Samimi Buluşma

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. DR. Yunus Kılıç, İl Başkanı Ensar Erdoğdu, İl Başkan Yardımcısı Ali Karadeniz, SKM Başkanı Şahin Aydın, Digor İlçe Başkanı Abdurrahman Şahin, Digor Belediye Başkan adayı Nebi Kerenciler ve ilçe Teşkilatın katılımı ile halk ve Esnaf ziyareti gerçekleştirildi.

Digor halkının ve esnafının AK Parti Milletvekillerine ve Belediye Başkan adayı Nebi Kerenciler’e gösterdikleri sıcak ve yoğun ilgi dikkat çekti.

Digor halkının yapılan yatırım ve hizmetlerden memnun olduklarını, bu hizmetlerin devam ettirileceğine içtenlikle inandıklarını dile getirdiler.

Özellikle Kars –Digor- Tuzluca yolu söz verildiği gibi bölünmüş yol olarak 2013 yılı yatırım programına alındı.

Kars - Digor kısmı 41 km ve Digor- Tuzluca- Kağızman yol ayrımı da 40 km olmak üzere toplam 81 km’lik devlet yolu 26 metre genişliğinde bölünmüş yol haline gelecek ve ihale aşamasına gelmesinin çok önemli olduğunu vurguladılar. Bu hattın yoğun kullanımı ile Digor’un ticaretine büyük bir canlılık getireceği bütün ilçe halkını ve esnafını heyecanlandırmıştır.

AK Parti Milletvekilleri ile vatandaşlar arasında gerçekleşen karşılık diyalogların samimi ve sıcak bir ortamda geçmesi: Vatandaşların AK Partinin yapmış olduğu yardımların çok yerinde olduğunu, özellikle yaşlılara bağlanan emekli maaşlarının çok önemli olduğunu belirtiler.

Ayrıca yaşlı bir teyzenin “yaşlılık maaşımızı veriyorsunuz, hastanelerde iyi bakıyorlar, askerliğide azaltınız torunum erken gelecek” daha ne olsun Allah sizden razı olsun diyerek memnuniyetini ve mutluluğunu paylaştı.

AK Parti Milletvekilleri ve Belediye Başkan adayı Nebi Kerenciler; AK Parti olarak amaçlarını vatandaş odaklı hizmet olduğunu, Haziran 2011 seçimlerinden itibaren İl ve ilçelerimize en iyi hizmetleri kazandırmak için yoğun bir çalışma içinde olduklarını ve bundan sonrada bunun gayreti içinde olacaklarını, yerel seçimlerde Digor halkı ile birlik ve beraberlik içinde bir çalışmaya ve başarıyı birlikte yakalayacaklarına yürekten inandıkları paylaştılar.

AK Parti iktidarı ile ülkemiz her alanda önemli ilerlemeler sağladı. AK Parti iktidarı ile yakalanan istikrar ve yatırımlardan Digor’un ve Digor’lu hemşehrilerimizide fazlasıyla payına düşeni almakta olduğunu ve almaya da devam edeceğini belirtiler.

3.20140326113750..gif4.20140326113800..gif5.20140326113815..gif

Önceki ve Sonraki Haberler